reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Wolalabym niespodziewane niz takie wyczekiwane taak bardzo mega chce wyluzowac no ale nie potrafie ..wczoraj wybralismy sie na dluugi wypad i wszedzie brzuchy ,usmiechniete dzieci , maluszki , noworodki w slicznych opaskach z kokerdeczka ..cale szczescie ze mialam okulary sloneczne na nosie bo nie chcialam aby moj widzial jakie mam smutne zaszklone oczy .. i ciagle w tym glupim lbie "jak oni to robia . Jak oni to robia . Jak oni to robia ??????" Myslalam ze swixuje i zamiast cieszyc sie sloncem , nami , dlugim spacerem , meczylam sie ogromnie

Ewelinko, kochana! Tak mi przykro, że tak to przechodzisz. Jednocześnie calkowicie Cię rozumiem! Też wszędzie brzuchy, wózki i dzieci widzę. Ale przestałam na to aż tak zwracać uwagę.
Po pijaku też próbowaliśmy... Ale to nic nie dało, tylko głupio się potem czułam.
Wpadka... Hmmm u niektórych jest niemożliwa np u mnie. I nie nastawiam się na żadne cuda, bo tylko mnie frustrowało.
Może znajdź jakieś zajęcie, które Cię oderwie od tego wszystkiego i pozwoli Ci się oderwać.
Ja właśnie jadę po koleżankę i jedziemy do schroniska po pieska dla niej, bo.ma trudną sytuację i myślę, że piesek jej bardzo pomoże :)

reklama
Alee jakie zajecie ?? Wgl nie mam pomyslu , ochoty .. jestem zla , sfustrowana , tykam jak bomba zegarowa , wszystko mnie , drazni denerwuje , jestem zlosliwa , niemila , rozczarowana .. duzo tego ..ide juz stad z moim zlym nastawieniem by was nie przytlaczac soba ;((( milego wam

Do góry