reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Wolalabym niespodziewane niz takie wyczekiwane taak bardzo mega chce wyluzowac no ale nie potrafie ..wczoraj wybralismy sie na dluugi wypad i wszedzie brzuchy ,usmiechniete dzieci , maluszki , noworodki w slicznych opaskach z kokerdeczka ..cale szczescie ze mialam okulary sloneczne na nosie bo nie chcialam aby moj widzial jakie mam smutne zaszklone oczy .. i ciagle w tym glupim lbie "jak oni to robia . Jak oni to robia . Jak oni to robia ??????" Myslalam ze swixuje i zamiast cieszyc sie sloncem , nami , dlugim spacerem , meczylam sie ogromnie

Ewelinko, kochana! Tak mi przykro, że tak to przechodzisz. Jednocześnie calkowicie Cię rozumiem! Też wszędzie brzuchy, wózki i dzieci widzę. Ale przestałam na to aż tak zwracać uwagę.
Po pijaku też próbowaliśmy... Ale to nic nie dało, tylko głupio się potem czułam.
Wpadka... Hmmm u niektórych jest niemożliwa np u mnie. I nie nastawiam się na żadne cuda, bo tylko mnie frustrowało.
Może znajdź jakieś zajęcie, które Cię oderwie od tego wszystkiego i pozwoli Ci się oderwać.
Ja właśnie jadę po koleżankę i jedziemy do schroniska po pieska dla niej, bo.ma trudną sytuację i myślę, że piesek jej bardzo pomoże :)

reklama
Alee jakie zajecie ?? Wgl nie mam pomyslu , ochoty .. jestem zla , sfustrowana , tykam jak bomba zegarowa , wszystko mnie , drazni denerwuje , jestem zlosliwa , niemila , rozczarowana .. duzo tego ..ide juz stad z moim zlym nastawieniem by was nie przytlaczac soba ;((( milego wam

Do góry