reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewelinko, nie przytłaczasz!!! Staramy się pomóc Ci tak, jak potrafimy! Proszę Cię, nie idź sobie. Doskonale rozumiem Twoje uczucia.
Ale jeśli w obecnej sytucji nic się nie zmienia, a Ty tylko coraz bardziej frustrujesz się, to może trzeba coś zmienić? Bo na razie jesteś na równi pochyłej... A to nie prowadzi do upragnionego celu, tylko w przeciwnym kierunku.
Gdybym wiedziała, że mam jedną stuprocentową szansę, to byn Ci ją oddala, abyś mogła mieć to, czego tak bardzo pragniesz. Ale tak się nie da. Daję Ci za to pomysly3, które mnie pomagają.
I nie musisz z nich korzystać. Ale chyba lepiej coś próbować i małymi kroczkami iść do przodu, niż taplać się w bagnie. Szczególnie, że nic na tym nie stracisz. Możesz jedynie zyskać.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka doskonale cie rozumiem. I tez mnie wkurza gadka, wyluzuj, odpusc to zajdziesz. Gowno prawda. Jak mozna wyluzowac? Nie da sie, im wiecej porazek tym gorzej. A poza tym mam znajome ktore jak nie mogly zajsc to wlasnie nie oodpuszczaly tylko zaczely to robic 4 razy dziennie, nogi w gorze itp i dopiero zachodzily :) Ja tez wszedzie widze wozki i male dzieci ale wtedy mysle sobie-moze oni tez sie starali miesiacami?moze latami?a moze dopiero sztuczne zaplodnienie im pomagalo. Nie ma co dziewczynki zazdroscic bo nie wiemy jakie historie kryja sie za kazda usmiechnieta para z wozkiem. A co maja powiedziec pary choryvh dzieci? To sa dopiero tragedie. A co ma powiedziec moj znajomy ktory nie ma ani jednego plemnika wiec zadnych szans juz nigdy na dziecko? My jestesmy mlode, mamy szanse na zdrowe dzieci, przed nami cale zycie cieszenia sie nimi. W koncu doczekamy i staranka odejda w niepamiec zobaczycie! Najpiekniejjsze chwile zycia dopiero przed nami!

My juz z dzialki wrocilismy wczoraj, pogoda piekna, choc o odpoczynku mowy nie bylo, bo jak tu odpoczywac z roczniakiem :p
Nie moge sie juz doczekac jak w tym tyg na usg pojde, oby bylo ok. Brak jakichkolwiek objawow, tylko piersi a brzuch nic, jak bym w ciazy nie byla

hej, ja bralam castgnus, zaszlam po nim w pierwsza ciaze, chce brac go przy powrocie do staran, ale boje sie, bo zle sie po nim czulam i teraz podczas tych staran go nie bralam

Tez czytalam ze duzo dziewczyn sie po nim czulo dlatego raczej dzisiaj zakupir cyclodynon bo @sie juz skonczyla ..a zaszkodzic przeciez nie zaszkodzi.1tabletka dziennie no i jest drozszy ale trudno czego sie nie robi ..

reklama
Odechciewa mi się czasem wszystkiego... Dziś był taki dzień. Jutro w pracy nie ciekawie a popołudnie u dentystki. Cale 4 wolne dni miałam przez to z bani.

Do góry