reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej,
ja miałam tak intensywne dwa dni, że nawet nie usiadłam przed kompem. A dziś już nawet nie mam siły Was nadrobić, dętka jestem :D

reklama
Na strresy najlepiej jest się porządnie zmeczyc, wczoraj przeszlismy 24 km po pięknych Karkonoszach....
Te widoki zawierają dech w piersiach !

witam Was dz dziewczynki mam dobre wieści ale narazie się nie napalam zrobiłam test rano i wyszła bardzo blada druga kreską ledwo widoczna ale mam nadzieje że to ciąża teraz lecę na miasto bo mam dużo załatwien ale jak wrócę to zrobie drugi test by potwierdzić trzymajcie za mnie kciuki życzę wam miłego dnia buziaki;*!!!

Mysia! Super! Bardzo się cieszęi gratuluję :)

Dzwoniłam do doktorka. Może uda się przesunąć laparo tak, abyn miała ją nadal w lipcu. Będzie wiadomo w poniedziałek...

reklama
Do góry