reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ewmi jak zwykle ciocia dobra rada :D Skad ty to wszystko wiesz :)

"Wredzia" haha spodobalo mi sie to :D Zatem Wredzia kciukasy! Caly czas mysle o Tobie!

Jezu dziewczyny ja jestem 2 dni przed @ i tak sie boje ze nie wiem. Nie moge oddechu zlapac czasami :p Boje sie ze pojde do toalety i zobacze plamke krwi na majtkach i marzenia legna w gruzach. Podziwiam niektore z was ze tyle miesiecy juz to znosza. Doprawdy dopoki ktos tego nie przezyje to nie zrozumie.

Cassiah, ja 3 lata się męczyłam i nie mogłam się załatwić. Próbowałam wtedy wszystkiego. Chyba to normalne, że jak masz problem, to starasz się go rozwiązać jak najszybciej i najskuteczniej. Szukam metod naturalnych, ale też mało uciążliwych. Dlatego kilka ich przepróbowałam zanim znalazłam idealną dla siebie.

Boże, jak czytam o tym, jak bardzo to wszystko przeżywacie, to chciałabym teleportować się do was, usiaść obok, przytulić was z calej siły i powiedzieć, żebyście się tak nie przejmowały, bo na pewno będzie wszystko dobrze. Żebyście namacalnie poczuły, że nie jesteście same.
Cassiah, bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i za to, byś żadnych plamek nie zobaczyła.

Mógł się przesunąć ale okres może przez ten stres w pracy. Robilam ten z allegro gratisowy ale mysle ze po takim czasie nawet ten by cos pokazał. Pewnie dzis dostane @.

No ale nic pójdę z tym swoim za wysokim TSH do lekarza i zobaczymy może to wlasnie jest przyczyna że nie wychodzi.

Ja przestałam robić zwykłe sikańce. Robie betę jak mam wątpliwości czy mi się @ czy co... Mojej siostrze sikaniec pokazał ciążę bardzo późno. Różnica w cenie znikoma, a wolę mieć pewność.

reklama
Do góry