reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Dokladnie, ja w takiej sytuacji tez zawsze przypominam sobie Justynke i to jak sie dolowala ze negatyw a teraz w brzuszku dzidzius juz kopie :) Trzymam kciuki wciaz!!! A to fakt, z tsh to niedobrze ze wysokie, to najwazniejszy hormon. Oczywiscie nie znaczy ze nie zajdziesz ale ciezko jest. Plus jest taki ze to mozna bardzo latwo wyregulowac!

Ewmi dokladnie ja tez mam ochote was poprzytulac :) Fajnie ze siebie mamy!!

reklama
Cassiah, łączy nas wspólny cel. Ale jak widzę, jak niektóre z was męczą się psychicznie, to na prawdę ciężko się robi na sercu.
Jakoś udało mi się tak nie spinać... Bywa ciężko, ale daję radę. Także dzięki wam :) :*

Właśnie siedzę w enel-medzie i czekam na pobranie krwi na progesteron. Mam go robić co miesiąc do czasu laparo.

Ja sporo czytałam o niedoczynności tarczycy i dziewczyny zachodzą z wysokim tsh ale nie jest to bezpieczne dla Bąbelka nawet, wiec jak w tym miesiącu się nie uda to trudno. Unormuje hormony i na pewno będzie dobrze :) a na razie spokojnie poczekam na @. Jesli sie nie pojawi dzis i jutro do południa to zrobię betę po pracy, ale to na spokojnie. Dziękuję za kciuki :-* i tez potwierdzam - FAJNIE WAS MIEĆ :D!

Wredzia a kiedy mialas owulacje? Bo faza lutealna jest u kazdego taka sama wiec powinnas miec rowno po 14 dniach okres.

Ewmi kciukasy za dobre wyniki!!

Kasiu najprawdopodobniej we wtorek 12 maja wg testów mialam owulacje. Pierwszy pozytyw e poniedziałek 11 maja to zawsze sobie liczę ze następnego dnia owulacja.

reklama
Mi na kiszki i zatwardzenia pomaga herbata PU erh. Wystarczy jeden kubek i jelita wracają na swojej miejsce.

Do góry