reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Juz bylam u lekarzs strasznie sie zapokoil ze nie zalatwialam sie 6dni .. przepisal mi saszetki do picia na oczyszczenie ktore podaje sie pacjentom przed zabiegiem badaniami z rura ... wiec modle sie zeby pomogly , wsypalam dwie do 2l wody i musze to wypic w ciagu 2h bo jak nie to jutro czeka mnie lewatywa , sroga dieta i powazniejsze badania

reklama
Ewelinka, współczuję. Wiem jak to smakuje. I wiem jak czyści... Może od teraz spróbuj jeść te śliwki na czczo? Żeby Cię więcej nie zatykało, profilaktycznie.

Odebrałam wyniki - 8,55... Za nisko, ale... Jak na mnie to i tak więcej niż miałam dotychczas kiedykolwiek. Istnieje szansa, że w tym miesiącu miałam nawet owulkę... Wow :/

Nie moge jesc sliwek , zadnych moreli ani nic podobnego wszystko mnie wzdyma! Mam okropny zoladek i jelita ... i czuje sie okropnie bo nic nie dziala juz dawno powinnam miec rozwolnienie z ktorego nie zeszlabym z wc choc na chwile ;(( jestem zalamana ;(( mam jeszcze dwie saszetki dalam za to cudo co mialo mi pomoc az 70zl

A próbowałaś kompotu niesłodzonego? Też wzdyma? Może owsianka na śniadanie? Siemię lniane? Jak nie chcesz mieć takich problemów, to musisz wprowadzić do diety coś wysokobłonnikowego...

Lux, no właśnie... Śmiech na sali. Raczej nie ma szansy :)

"Badania z rurą" hahah rozbroiłaś mnie :D To sie nazywa kolonoskopia :) Ale niezle dosadne okreslenie XD

Kochanie nie martw sie, napewno ci przejdzie po leku od lekarza. Moze nawet w nocy cie obudzic na kupke :) Wiem ze to nie przyjemne, na nic sie nie ma ochoty :/ Ale przyzwyczajaj sie bo w ciazy to ci sie moze zdarzac :)

Ewmi to chociaz plus ze rosnacy proge! Idzieny w dobrym kierunku, moze w przyszlym miesiacu bedzie owulka ze hoho :) A badalas prolaktyne? Bo to niby najawzniejszy jest balans miedzy proge a prola.

reklama
Do góry