musi byc dobrze!Oj Luxu nie nastawiam sie zupełnie na spokojnie podchodzę do tego testowania. Co ma być to będzie i tak nie mam na to wpływu. Suuuper by było no ale... Dzis latam co pięć minut do łazienki bo mi sie wydaje ze to juz @!
reklama
ja mysle, ze jak odetchne do nowych staran to szybko sie uda, byle wytrzymaćPewnie że będzie dobrze! Jeśli nie w tym miesiącu to w następnym kiedyś się uda
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja nadal mecze sie z wzdeciami i mega zaparciami .. nie bylam na toalecie juz 4dni Luki troche czytal i juz sobie wkrecil ze moze to byc ciaza .. a ja umieram z ciezkosci , pelnosci i mega zmeczenia , gdybym wyslala wam moj brzuch to spokojnie wyglada jak na 6msc ..w czwartek ide do lekarza a na razie pije jakis syrop i jak dotad nic ..chyba umre , czuje sie taka pelna ze az mi niedobrze ;(( tak to ja jeszcze nie mialam ;(( zalatwiam sie zalatwiam i.nagle pach moj organizm sie zatrzymal ..znacie cos dobrego na te sprawy?? ;((
Wredzia kciuuki bardzo mocnoo &&&&&&
mi niestety nic nie pomagalo na zaparcia, czekalam az minie,ale sprobuj zjesc ogorka lub jablkoJa nadal mecze sie z wzdeciami i mega zaparciami .. nie bylam na toalecie juz 4dni Luki troche czytal i juz sobie wkrecil ze moze to byc ciaza .. a ja umieram z ciezkosci , pelnosci i mega zmeczenia , gdybym wyslala wam moj brzuch to spokojnie wyglada jak na 6msc ..w czwartek ide do lekarza a na razie pije jakis syrop i jak dotad nic ..chyba umre , czuje sie taka pelna ze az mi niedobrze ;(( tak to ja jeszcze nie mialam ;(( zalatwiam sie zalatwiam i.nagle pach moj organizm sie zatrzymal ..znacie cos dobrego na te sprawy?? ;((
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Mam zamiar sobie zrobic diete lekkostrawna ;(
moze masz za duzo toksyn?Mam zamiar sobie zrobic diete lekkostrawna ;(
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Nieee , to na pewno nie to
reklama
moze nerwy?Nieee , to na pewno nie to