reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ewmi jak zwykle ciocia dobra rada :D Skad ty to wszystko wiesz :)

"Wredzia" haha spodobalo mi sie to :D Zatem Wredzia kciukasy! Caly czas mysle o Tobie!

Jezu dziewczyny ja jestem 2 dni przed @ i tak sie boje ze nie wiem. Nie moge oddechu zlapac czasami :p Boje sie ze pojde do toalety i zobacze plamke krwi na majtkach i marzenia legna w gruzach. Podziwiam niektore z was ze tyle miesiecy juz to znosza. Doprawdy dopoki ktos tego nie przezyje to nie zrozumie.

Cassiah, ja 3 lata się męczyłam i nie mogłam się załatwić. Próbowałam wtedy wszystkiego. Chyba to normalne, że jak masz problem, to starasz się go rozwiązać jak najszybciej i najskuteczniej. Szukam metod naturalnych, ale też mało uciążliwych. Dlatego kilka ich przepróbowałam zanim znalazłam idealną dla siebie.

Boże, jak czytam o tym, jak bardzo to wszystko przeżywacie, to chciałabym teleportować się do was, usiaść obok, przytulić was z calej siły i powiedzieć, żebyście się tak nie przejmowały, bo na pewno będzie wszystko dobrze. Żebyście namacalnie poczuły, że nie jesteście same.
Cassiah, bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i za to, byś żadnych plamek nie zobaczyła.

Mógł się przesunąć ale okres może przez ten stres w pracy. Robilam ten z allegro gratisowy ale mysle ze po takim czasie nawet ten by cos pokazał. Pewnie dzis dostane @.

No ale nic pójdę z tym swoim za wysokim TSH do lekarza i zobaczymy może to wlasnie jest przyczyna że nie wychodzi.

Ja przestałam robić zwykłe sikańce. Robie betę jak mam wątpliwości czy mi się @ czy co... Mojej siostrze sikaniec pokazał ciążę bardzo późno. Różnica w cenie znikoma, a wolę mieć pewność.

reklama
Do góry