Najważniejsze, że to wasza wspólna decyzja i czujecie się z nią dobrze. Przerwa może pomóc wam jeszcze bardziej się zbliżyć, a przede wszystkim odpoczniecie i nabierzecie sił![]()
wlasnie odpoczynek-to jest to :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze, że to wasza wspólna decyzja i czujecie się z nią dobrze. Przerwa może pomóc wam jeszcze bardziej się zbliżyć, a przede wszystkim odpoczniecie i nabierzecie sił![]()
Ja nie odpuszczam... Zniosę wszystko. Jestem wytrwała, bo nie mam nic do stracenia.
Moja psychika też zniesie wszystko, póki jest szansa na sukces. Tyle przeszłam, to i to przetrwam. Przeciwności tylko mnie wzmacniają.
PaniAg, a ten film "sekret" to o czym to? Bo mnie zaciekawił tytuł. Ja ostatnio kilka bolywoodzkich filmów obejrzałam... Piękne są. I wzruszające, kolorowe, trochę bajkowe, roztańczone![]()
Ja wiesiołkuję cały czas. Testów też już nie robię.
A 30lat to już okrągła cyferka, ale nie wiek jest tutaj istotny.I na szczęście nic nie determinuje
I żadna z nas się nie spieszy ani żadna nie obudziła się zbyt późno... Tylko robi to, co jej dusza i serce dyktuje![]()
A z nownin to @ na całego. Byłam na to przygotowana, bo temperatura spadła 2 dni temu. Zamówilam więccej wiesiolka bo bralam po 1 a teraz zwieksze dawkę, do moze 4? Musze poczytac dokładniej.
Korci mnie mierzyć temp.przez caly cykl a z drugiej strony mam ochotę nie robić nic w tym kierunku.
Jutro też mam stomatologa, jeden stres mniej, bo myslałam,że może będę w ciązy i musialabym przesunac wizytę ;p
Ale pieprzę wiem, już mi sie w mózgownicy kręci....
PaniAg, w takim razie "sekret" znajdzie się u mnie na moim małym-wielkim ekraniewieczorem go może obejrzymy
Na pewno pozytywny film pozytywnie wpłynie na nastawienie
![]()
Ja za to polecam wykład. Facet też do rzeczy mówi. Im więcej pozytywnych myśli, tym lepiej![]()
https://youtu.be/ktjMz7c3ke4
Przykro mi, że @ przyszła. Tulę mocno, ale tak, jak zawsze mówię - nowy cykl, nowe możliwości. Trzeba być dobrej myśli. Może ten będzie dla Ciebie owocny i tego Ci życzę serdecznie
Mnie od dwóch dni chyba inofem męczy za to. Znowu mam biegunki... Nie wiem już o co chodzi. Czy to od metforminy, czy od inofemu, czy od czego... Chciałam dzisiaj motor pojechać robić, a zamiast tego kibluję w domu... Od jutra spróbuję inofem brać na noc. Może to coś zmieni...