reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Lux, z tego co pamiętam, że Ty przy @ to tak wlasnie masz z tymi biegunkami. Strasznie mi Ciebie szkoda, bo sama wiem jak to męczy. Ja mam tyle dobrze, że takich skurczy jelit nie mam. Po prostu się leje... W każdym razie wszystko, co dzisiaj zjadłam, to już popłynęło z nurtem klozetowej wody...
Wieczorem na obiado-kolację miałam zjeść brokuła, ale chyba to zbyt ciężkostrawne... Węglowadany miałam wyeliminować... I co tu zjeść? Bo zjeść muszę aby wziąć metforminę...

Ostatnia edycja:
reklama
Lux, z tego co pamiętam, że Ty przy @ to tak wlasnie masz z tymi biegunkami. Strasznie mi Ciebie szkoda, bo sama wiem jak to męczy. Ja mam tyle dobrze, że takich skurczy jelit nie mam. Po prostu się leje... W każdym razie wszystko, co dzisiaj zjadłam, to już popłynęło z nurtem klozetowej wody...

no u mnie biegunka to zwiastun zblizajacej sie @ masakra :no: biedna tez sie musisz dzic meczyc

Mi dziś maz wkradł się do kuchni i pichci...bigos. Na kolacje zas mozarella z pomidorami.

A mi @ mija bez jakiś większych boli i rewelacji. Mam zasadę by to rozchodzić dlatego ciesze się jak mogę wtedy iść do pracy. Jak leże w domu to tylko mu gorzej....

Nowy cykl, nowe możliwości. Ahoj!

reklama
Do góry