Najważniejsze, że to wasza wspólna decyzja i czujecie się z nią dobrze. Przerwa może pomóc wam jeszcze bardziej się zbliżyć, a przede wszystkim odpoczniecie i nabierzecie sił
wlasnie odpoczynek-to jest to :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze, że to wasza wspólna decyzja i czujecie się z nią dobrze. Przerwa może pomóc wam jeszcze bardziej się zbliżyć, a przede wszystkim odpoczniecie i nabierzecie sił
Ja nie odpuszczam... Zniosę wszystko. Jestem wytrwała, bo nie mam nic do stracenia.
Moja psychika też zniesie wszystko, póki jest szansa na sukces. Tyle przeszłam, to i to przetrwam. Przeciwności tylko mnie wzmacniają.
PaniAg, a ten film "sekret" to o czym to? Bo mnie zaciekawił tytuł. Ja ostatnio kilka bolywoodzkich filmów obejrzałam... Piękne są. I wzruszające, kolorowe, trochę bajkowe, roztańczone
Ja wiesiołkuję cały czas. Testów też już nie robię.
A 30lat to już okrągła cyferka, ale nie wiek jest tutaj istotny. I na szczęście nic nie determinuje
I żadna z nas się nie spieszy ani żadna nie obudziła się zbyt późno... Tylko robi to, co jej dusza i serce dyktuje
A z nownin to @ na całego. Byłam na to przygotowana, bo temperatura spadła 2 dni temu. Zamówilam więccej wiesiolka bo bralam po 1 a teraz zwieksze dawkę, do moze 4? Musze poczytac dokładniej.
Korci mnie mierzyć temp.przez caly cykl a z drugiej strony mam ochotę nie robić nic w tym kierunku.
Jutro też mam stomatologa, jeden stres mniej, bo myslałam,że może będę w ciązy i musialabym przesunac wizytę ;p
Ale pieprzę wiem, już mi sie w mózgownicy kręci....
PaniAg, w takim razie "sekret" znajdzie się u mnie na moim małym-wielkim ekranie wieczorem go może obejrzymy Na pewno pozytywny film pozytywnie wpłynie na nastawienie
Ja za to polecam wykład. Facet też do rzeczy mówi. Im więcej pozytywnych myśli, tym lepiej
https://youtu.be/ktjMz7c3ke4
Przykro mi, że @ przyszła. Tulę mocno, ale tak, jak zawsze mówię - nowy cykl, nowe możliwości. Trzeba być dobrej myśli. Może ten będzie dla Ciebie owocny i tego Ci życzę serdecznie
Mnie od dwóch dni chyba inofem męczy za to. Znowu mam biegunki... Nie wiem już o co chodzi. Czy to od metforminy, czy od inofemu, czy od czego... Chciałam dzisiaj motor pojechać robić, a zamiast tego kibluję w domu... Od jutra spróbuję inofem brać na noc. Może to coś zmieni...