reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Kotek dzien szczytu sluzu jest tylko teoretycznie dniem owulacji a w praktyce jest to nawet + - 2 dni wiec po sluzie mozemy jedynie przewidziec ze to okres okolowulacyjny ale dzien owulacji jeszcze musimy skonfrontowac z tempka. Takze ja bym na twoim miejscu jescze sie starala :)

Wredotka napewno bedziesz w tym roku w stanie blogoslawionym no jeszcze kupe czasu do grudnia! :)

Dziewczyny && mocne bo juz dawno tu u nas nie bylo dobrych wiesci!!

reklama
Hej Kobietki . Ja w podróży... Autobusem :/ jak ja tego nie cierpię! Okres nie przyszedł i mam nadzieję, że chociaż do przyszłego tygodnia to się nie zmieni. A najlepiej na 9 miesięcy ;) ale brzuch mnie boli bardzo :( juz się zastanawiam czy to nie pęcherz bo dol brzucha boli :( miłego weekendu Kochane.

A ja wlasnie lubie podroze autobusem a w szczegolnosci autokarem gdzies daleko. Zato nie lubie pociagow i samolotow. Kochana oby to bylo to!!! :) &&&

Heeej kobiety ! ;*

Wgoracejwodziekapana cuudowny mały cudek :))))
Wreedotka kciukasyy mocno megaa mocno &&&&& !!!!!!!
Ja posprzątałam zrobiłam obiadzio mój pojeechał do pracy bo zgłoszenie mieli i taaak wpadłam tu do was :) zaraz ide małe spa domowe sobie zrobić .. na 19 mieliśmy jechać na imieniny no ale troszkę się spóźnimy bo to zależy jak mój się wyrobi :)
Faaajnie już się nie mogę doczeekać takiego wieczorku winko , znajomi i śmiichyy :)) relaksik :))

a wam jak weekend mija ? :)))

reklama
Ewelinka to super! Bawcie sie dobrze! Ja to w chacie siedze, jest taka zimnica ze nic mi sie nie chce :( Dzis bylam na dworze w rekawiczkach!! Na szczescie juz niedlugo sie wygrzeje w Splicie ;)

Do góry