reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Kotek dzien szczytu sluzu jest tylko teoretycznie dniem owulacji a w praktyce jest to nawet + - 2 dni wiec po sluzie mozemy jedynie przewidziec ze to okres okolowulacyjny ale dzien owulacji jeszcze musimy skonfrontowac z tempka. Takze ja bym na twoim miejscu jescze sie starala :)

Wredotka napewno bedziesz w tym roku w stanie blogoslawionym no jeszcze kupe czasu do grudnia! :)

Dziewczyny && mocne bo juz dawno tu u nas nie bylo dobrych wiesci!!

reklama
Hej Kobietki . Ja w podróży... Autobusem :/ jak ja tego nie cierpię! Okres nie przyszedł i mam nadzieję, że chociaż do przyszłego tygodnia to się nie zmieni. A najlepiej na 9 miesięcy ;) ale brzuch mnie boli bardzo :( juz się zastanawiam czy to nie pęcherz bo dol brzucha boli :( miłego weekendu Kochane.

A ja wlasnie lubie podroze autobusem a w szczegolnosci autokarem gdzies daleko. Zato nie lubie pociagow i samolotow. Kochana oby to bylo to!!! :) &&&

Heeej kobiety ! ;*

Wgoracejwodziekapana cuudowny mały cudek :))))
Wreedotka kciukasyy mocno megaa mocno &&&&& !!!!!!!
Ja posprzątałam zrobiłam obiadzio mój pojeechał do pracy bo zgłoszenie mieli i taaak wpadłam tu do was :) zaraz ide małe spa domowe sobie zrobić .. na 19 mieliśmy jechać na imieniny no ale troszkę się spóźnimy bo to zależy jak mój się wyrobi :)
Faaajnie już się nie mogę doczeekać takiego wieczorku winko , znajomi i śmiichyy :)) relaksik :))

a wam jak weekend mija ? :)))

reklama
Ewelinka to super! Bawcie sie dobrze! Ja to w chacie siedze, jest taka zimnica ze nic mi sie nie chce :( Dzis bylam na dworze w rekawiczkach!! Na szczescie juz niedlugo sie wygrzeje w Splicie ;)

Do góry