reklama
moj ma gar grochowki a ja mialam dzis pierogiCzeeeść kobiety ! ;*
Luux mooooocno zaciśnięte i trzymane kciuuukasy !! )))
ja mam dziś woolne więc jakoś się nie spieszę z wszystkim choć czekają mnie ćwiczonka , mega sprzątanie bo burdel w doomu że aż wstyd i jakiś obiad ale nie mam pomysłu więęęc może ktoś coś ??? co dzisiaj polecacie ?
wszędzie na różnych społecznościowych portalach jak fb , photoblog , instagram widzę brzuuuchatki OOOO ZMOOOROOO
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
wymyśliłam kurczak w sosie serowym trochę szpinaku dodam i zjemy to z makaronem orkiszowym hi hi )) a pootem loody <3
mam taką ochotę na loody że szok )
Lux będzie dobrze )))
mam taką ochotę na loody że szok )
Lux będzie dobrze )))
madziolina_p
Fanka BB :)
Luxi i jak???
M
Mysia618
Gość
hello; ) i jak Luxi u Nas w bb piekna pogoda , ja sie zbieram za porzadki i obiadek wiec milego dnia kobiety :*!!
Cassiah
Dzien dobry laski! Lux kciuki zacisniete! Ewelinka owocnych staranek! Zazdroszcze, ja tez mam dni plodne i piekny sluz a taki zmarnowany Chyba polece chociaz na jeden dzien do tej chorwacji na bzykanko i wroce A w ogole to jakos nam sie @ poregulowaly zaraz bedziemy mialy wszystkie w tym samym terminie hehe Smieje sie bo przeczytalam niedawno ze kobiety ktore razem mieszkaja po jakims czasie synchronizuja sie cykle i to potwierdzone naukowo Taka ciekawostka z rana Milego dnia!! :*
Gosik93
Hej dziewczyny. U mnie wczoraj prawdopodobnie zaczął się okres. Co prawda skąpy ale bardziej przypomina normalna @ niż cokolwiek co się działo ostatnio wiec mam nadzieje ze będzie ok od poniedziałku zaczynam brać Castagnus i wit b.
Lux trzymam kciuki
Cassiah fakt, gdy mieszkałam z przyjaciolka to @ mialysmy obie co do dnia także było nagle zatrzęsienie chusteczek czekolady lodow chipsów walajacych się tamponow i komedii romantycznych a po 4dniach wszystko znikało w magiczny sposób
Co tu tak cicho chyba wszystkie korzystamy z coraz przyjemniejszej wiosny. U mnie się w końcu rozpogodzilo wiec lecę na spacer
Lux trzymam kciuki
Cassiah fakt, gdy mieszkałam z przyjaciolka to @ mialysmy obie co do dnia także było nagle zatrzęsienie chusteczek czekolady lodow chipsów walajacych się tamponow i komedii romantycznych a po 4dniach wszystko znikało w magiczny sposób
Co tu tak cicho chyba wszystkie korzystamy z coraz przyjemniejszej wiosny. U mnie się w końcu rozpogodzilo wiec lecę na spacer
reklama
madziolina_p
Dobrze, ze im sie udalo! Nam tez sie uda :-)