reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

wpadlam napisac, ze po powrocie z pracy przed 8-ma rano zauwazylam dwie mikroskopijne plamki jasno brazowej wydzieliny-myslalam, ze to @, ale poki co cisza...

reklama
Czeeeść kobiety ! ;*

Luux mooooocno zaciśnięte i trzymane kciuuukasy !! :))))
ja mam dziś woolne więc jakoś się nie spieszę z wszystkim choć czekają mnie ćwiczonka , mega sprzątanie bo burdel w doomu że aż wstyd i jakiś obiad ale nie mam pomysłu więęęc może ktoś coś ??? co dzisiaj polecacie ? :D :D

wszędzie na różnych społecznościowych portalach jak fb , photoblog , instagram widzę brzuuuchatki OOOO ZMOOOROOO :D :D :D:baffled::baffled:

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
moj ma gar grochowki a ja mialam dzis pierogi

Dzien dobry laski! Lux kciuki zacisniete! Ewelinka owocnych staranek! Zazdroszcze, ja tez mam dni plodne i piekny sluz a taki zmarnowany :( Chyba polece chociaz na jeden dzien do tej chorwacji na bzykanko i wroce ;) A w ogole to jakos nam sie @ poregulowaly zaraz bedziemy mialy wszystkie w tym samym terminie hehe Smieje sie bo przeczytalam niedawno ze kobiety ktore razem mieszkaja po jakims czasie synchronizuja sie cykle :D i to potwierdzone naukowo :) Taka ciekawostka z rana ;) Milego dnia!! :*

Hej dziewczyny. U mnie wczoraj prawdopodobnie zaczął się okres. Co prawda skąpy ale bardziej przypomina normalna @ niż cokolwiek co się działo ostatnio wiec mam nadzieje ze będzie ok :) od poniedziałku zaczynam brać Castagnus i wit b.
Lux trzymam kciuki :)
Cassiah fakt, gdy mieszkałam z przyjaciolka to @ mialysmy obie co do dnia :) także było nagle zatrzęsienie chusteczek czekolady lodow chipsów walajacych się tamponow i komedii romantycznych ;) a po 4dniach wszystko znikało w magiczny sposób ;)
Co tu tak cicho :) chyba wszystkie korzystamy z coraz przyjemniejszej wiosny. U mnie się w końcu rozpogodzilo wiec lecę na spacer :)

U mnie do płodnych 6 dni jeszcze. A wśród znajomych epidemia ciąż.... I to 4 . Cztery,które się kumplija od szkolnych lat, heh.

Trzymamy kciukasy za nasze jajeczka!!!! :-)

reklama
Do góry