reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Tylko mnie kurcze brzuch tez boli tak jak na okres bolesny. Bo ja mialam zazwyczaj na przemian miesiąc bezbolesny i miesiąc ze strasznymi bolami. To teraz się czuje jak przed bolesnym @. Ale jestem spokojna, bo jak przyjdzie @ to biegnę na badania najpierw w 3 dc później w 21 dc a w w przyszłym miesiącu na monitoring i będzie dobrze :) zajdę w końcu! :D a w środę najpóźniej wszystko będzie jasne =] trzymam mocno kciuki za Edzie i za Ciebie Madziu :-* bo chyba najwcześniej Wy testujecie.

reklama
Czeeść kobiety :))

No mam nadzieję że któraś tu nas ucieszy dwoma kreeseczkami bo dawno nic nie było a za chwilę maj ,
maajóweczka troszkę odpoczynku , może pogoda dopisze to się i po grilluję , zrelaksuuuję :))
mam nadzieję że to będzie miało jakiś dobry wpływ hi hi , zresztą ja na początku jakoś testowanko będę miała :D
I mam tak samo że jak cycki mnie bolą to już koniec , nie mam na co liczyć hahaha :D

Kasia sie kiedys martwiła ze nie ma objawów a ja bym wolała chyba ich nie miec ;) bo wydaje mi się za jak piersi i brzuch bola to będzie @. Tak źle i tak nie dobrze :D moja przyjaciółka jak byla w ciąży to brzuch ja bolał jak na okres. Ale każda z nas jest inna, więc... Tylko cierpliwość może nas uratować :)

mnie nigdy jakoś brzuch nie bolał na okres tylko jak już dostane w pierwszy dzień jestem niedożycia tak napierdziela mnie bezlitośnie ;// za to cycki bolą już tak dobry tydzień przed więc chyba tak samo wolałabym nie mieć żadnych objawów , żadnych bóli cycków ani nabrzmiałych :D lepiej nie czuć nic :D i nawet nie myśleć kiedy ma przyjść @

Zdjęcie-0004.jpg działać czy nie działać ? choć robimy to codziennie :D :D

Załączniki

• Zdjęcie-0004.jpg
    Zdjęcie-0004.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 43
czesc dziewczynki!;) wiadomo co u Lux? Ewelinka ale krechy! :O a juz myslalam ze to z testu ciazowego:) dzialaj! moj postanowil na tydzien przed owulacja zrezygnawac z piw z palenia ,bierze witaminy :) jak u Was z pogoda?w bielsku zimno brzydko pochmurnie głowa mnie strasznie boli to chyba cisnienie ale tak czy siak usmiech na buzi od rana:D

Ooooj mysia bardzo bym chciała zobaczyć w końcu takie na ciążowym ;))) no ale znając życie i naturę to trochę to potrwa bo za bardzooo chcę i za karę nie dostaję :))) hi hi

Dobrze że zasugerował takie cooś ale i tak co ma być to będzie i my na to wpływu nie mamy choć nie wiadomo co byśmy zrobiły/zrobili :))

Ostatnia edycja:
reklama
nooo też czuję że odpuściłam tak na poważnie już :))) nie świruję , częściej piję winiunio czy to przed owu czy poo , zażywam wiesiołka tylko jedną tabletkę a nie 5 a śluz i tak mi się poprawił mega i fiolik i nic więcej jakoś nie przykuwam uwagi bo to można ostro sfiksować więc nie ma coo :) ale i tak widząc koleżanki z wózkiem czy z brzuszkiem zazdroszczę no ale cóż nie jest powiedziane że ja tak mieć nie będę :))
tutaj zaglądając rzadziej też jakoś poczułam wewnętrzny spokój i widząc te dzisiejsze kreski które wyszły mi przed kilkoma minutami teemu też powiedziałam sobie że nie musimy dziś bo przecież kochamy się jak tylko skończył mi się okres więc nie ma co wariować :)))

Do góry