reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej i jak tam kobiety :-) widze Lux jeszcze sie nie odezwala , oby miala dobre wiesci :-) :-) czeekam na weekend bo mam wolny u znow spedzimy go tylko we dwojke :-) :-) :-)
A teraz ide go troszke pomeczyc :-) :-) kto jeszcze testuje za moment??;)))

reklama
Ja jak nie przyjdzie @ to w przyszłym tygodniu zrobie test ale myślę że nic z tego w tym miesiącu. Teraz modle sie oby jutro nie dostać bo na weekend wyjeżdżam a w 3 dc musze zrobić fsh.

Oby Madziu oby. Ale jakos spokojna jestem. Cieszę się że nie czekałam bezczynnie tylko poszłam do lekarza i zaczęłam działać. Najgorsze było dla mnie takie "bezczynne" czekanie. Mam wszystkie przedokresowe objawy piersi bolą strasznie, jajniki kłują i pobolewa brzuch. Ale wszyscy mi przepowiadają że w tym roku będę w ciąży :) nawet koleżanki które nie wiedza ze sie staram :p a juz polowa kwietnia więc do konca roku juz niedługo :D

Wredotka a Ty masz na 20.04 termin?
A mnie jakos wogole piersi nie bola tylko jak mocno scisne,a zawsze bolaly, choc w tym cyklu wlasnie taka spokojna jestem, jak bym wiedziala, ze nic z tego :-)

Zobaczymy. Na spokojnie... Bez nerwów. I tak stres nie pomoże. Tylko zaszkodzi, bo co jak sie udalo? ;) To lepiej się nie stresować :] Dobrej nocy :-*

reklama
Witam!

Nie wiem jak to juz jest w środe miałambiały sluz nierozciągliwy, wczoraj duzo o konsystencji białka jajka kurzego i rozciągliwy bardzo, a dziś juz znowu biały.
Mysle że owulacja była wczoraj bo bardzo bolały mnie tez jajniki (17dc)

seksik był w środę, wiec mam nadzieje że jakis plemik dotrwał do wczoraj, bo mąz nie miał wczoraj siły więc nie cisnęłam go bo nie ma to sensu.
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Do góry