reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej i jak tam kobiety :-) widze Lux jeszcze sie nie odezwala , oby miala dobre wiesci :-) :-) czeekam na weekend bo mam wolny u znow spedzimy go tylko we dwojke :-) :-) :-)
A teraz ide go troszke pomeczyc :-) :-) kto jeszcze testuje za moment??;)))

reklama
Ja jak nie przyjdzie @ to w przyszłym tygodniu zrobie test ale myślę że nic z tego w tym miesiącu. Teraz modle sie oby jutro nie dostać bo na weekend wyjeżdżam a w 3 dc musze zrobić fsh.

Oby Madziu oby. Ale jakos spokojna jestem. Cieszę się że nie czekałam bezczynnie tylko poszłam do lekarza i zaczęłam działać. Najgorsze było dla mnie takie "bezczynne" czekanie. Mam wszystkie przedokresowe objawy piersi bolą strasznie, jajniki kłują i pobolewa brzuch. Ale wszyscy mi przepowiadają że w tym roku będę w ciąży :) nawet koleżanki które nie wiedza ze sie staram :p a juz polowa kwietnia więc do konca roku juz niedługo :D

Wredotka a Ty masz na 20.04 termin?
A mnie jakos wogole piersi nie bola tylko jak mocno scisne,a zawsze bolaly, choc w tym cyklu wlasnie taka spokojna jestem, jak bym wiedziala, ze nic z tego :-)

Zobaczymy. Na spokojnie... Bez nerwów. I tak stres nie pomoże. Tylko zaszkodzi, bo co jak sie udalo? ;) To lepiej się nie stresować :] Dobrej nocy :-*

reklama
Witam!

Nie wiem jak to juz jest w środe miałambiały sluz nierozciągliwy, wczoraj duzo o konsystencji białka jajka kurzego i rozciągliwy bardzo, a dziś juz znowu biały.
Mysle że owulacja była wczoraj bo bardzo bolały mnie tez jajniki (17dc)

seksik był w środę, wiec mam nadzieje że jakis plemik dotrwał do wczoraj, bo mąz nie miał wczoraj siły więc nie cisnęłam go bo nie ma to sensu.
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Do góry