reklama
Nie uwierzycie, ale miałyście rację!!! Drugi raz w życiu dostałam od niego kwiaty (pierwszy raz był na tegoroczne walentynki) i pierwszy raz dostałam prezent - oooooooolbrzymią patelnię tefala... Normalnie się zszokowałam, że szok... Idę sklecić mu dobre śniadanko Ależ ja go kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś mój mąż wymyślił także, że w ramach przygotowań do sezonu i prezentu z okazji takiej, że jak twierdzi "codziennie zasługuję na góry prezentów" to zmienimy lakier mojej czerwonej strzale
Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile to dla mnie znaczy (bo sama bym tego nie mogła zrobić)!
A jak tam u Was? Jakieś świętowanie dzisiaj czy nie obchodzicie dziś dnia kobiet?
Przyjmijcie życzenia, BABKI KOCHANE od drugiej baby z samego rana,
niech dzisiejszy WASZ dzień cały będzie UPOJNY
trzymajcie się BABKI, aby do WIOSNY! ))
Buziaki! :*
Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile to dla mnie znaczy (bo sama bym tego nie mogła zrobić)!
A jak tam u Was? Jakieś świętowanie dzisiaj czy nie obchodzicie dziś dnia kobiet?
Przyjmijcie życzenia, BABKI KOCHANE od drugiej baby z samego rana,
niech dzisiejszy WASZ dzień cały będzie UPOJNY
trzymajcie się BABKI, aby do WIOSNY! ))
Buziaki! :*
madziolina_p
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczynki!
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Dzien dobryy :-) :-)
Ja od wczoraj juz zaczelam dzien z wiesiolkiem :-)
Kurde ale drozyzna w aptece zaplacilam 27,- az allegro przyjda mi za 17,- zdziesrstwo
ale bede miala zapas :-)
Ja od wczoraj juz zaczelam dzien z wiesiolkiem :-)
Kurde ale drozyzna w aptece zaplacilam 27,- az allegro przyjda mi za 17,- zdziesrstwo
ale bede miala zapas :-)
wgoracejwodziekapana
Hej dziewczynki.
Jak starania? Przytulacie się?
Trzymam mocno kciuki. <3
Jak starania? Przytulacie się?
Trzymam mocno kciuki. <3
reklama
madziolina_p
No ja od jutra sie bede przytulac i tak do ok 16-tego. Bede od jutra albo od pojutrza robic testy owu. Po tym siemieniu narazie moge powiedziec, ze jakby cos sie ruszalo ze sluzem, ale narazie malo moge powiedziec, bo jeszcze troche do owulki