reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

A ja właśnie sie obudziłam i... Cisza. Męża nie ma w domu. Wymknął się gdzieś... Tylko ciekawe gdzie, jak dawni temu i o której wróci... Fajnie, wyszedł bez słowa w czasie, gdy ja sobie smacznie spałam...

reklama
Nie uwierzycie, ale miałyście rację!!! Drugi raz w życiu dostałam od niego kwiaty (pierwszy raz był na tegoroczne walentynki) i pierwszy raz dostałam prezent - oooooooolbrzymią patelnię tefala... Normalnie się zszokowałam, że szok... Idę sklecić mu dobre śniadanko :) Ależ ja go kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziś mój mąż wymyślił także, że w ramach przygotowań do sezonu i prezentu z okazji takiej, że jak twierdzi "codziennie zasługuję na góry prezentów" to zmienimy lakier mojej czerwonej strzale :D
Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile to dla mnie znaczy (bo sama bym tego nie mogła zrobić)! :)
A jak tam u Was? Jakieś świętowanie dzisiaj czy nie obchodzicie dziś dnia kobiet?

Przyjmijcie życzenia, BABKI KOCHANE ;) od drugiej baby z samego rana,
niech dzisiejszy WASZ dzień cały będzie UPOJNY ;)
trzymajcie się BABKI, aby do WIOSNY! :)))

Buziaki! :*

Dzien dobryy :-) :-)
Ja od wczoraj juz zaczelam dzien z wiesiolkiem :-)
Kurde ale drozyzna w aptece zaplacilam 27,- az allegro przyjda mi za 17,- :-D :-D zdziesrstwo :-D :-D

ale bede miala zapas :-)

reklama
No ja od jutra sie bede przytulac i tak do ok 16-tego. Bede od jutra albo od pojutrza robic testy owu. Po tym siemieniu narazie moge powiedziec, ze jakby cos sie ruszalo ze sluzem, ale narazie malo moge powiedziec, bo jeszcze troche do owulki

Do góry