reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
No ja do dzialan starankowyych musze jeszcze troszke poczekac :-) no i na luuzie :-) oby wiesiolek pomogl w sluzie :-)

A za was trzymam mocno kciuki &&&
Lux to teraz tylko czekaac na dobre wiesci :-) :-)

Ja się praktycznie wykurowałam w 100% :)
Staranka ruszyły pełną parą i pełną parą ruszyły także nieprzyjemne dolegliwości :( Znowu mi się robi nie dobrze i mam biegunki, znowu zaczynają mi się skoki nastrojów. Nie wiem o co to chodzi i na prawdę zaczynam się tym wszystkim denerwować. Dobrze, że już niedaleko do wizyty u lekarza. Może leki będzie musiał zmienić, albo znozu badania porobić abu to wszystko wyjaśnić. Bo nie podoba mi się to, że jestem uwięziona w domu...

Ewelina, nie biorę hormonów, ale biorę coś, co ma je pośrednio uregulować. Biorę metforminę, od listopada. W pierwszym cyklu bylo mi nie dobrze i mialam biegunki, bo wprowadzałam dawkę. Wchodząc na dawkę miałam mdłości i biegunki, ale 2 dniach przechodziło. Potem zwiększenie dawki i znowu to samo. Potem było wporzo... No i w zeszlym miesiacu sie zaczęło od drugiej fazy cyklu, potem przyszła miesiączka, w czasie której było wszystko ok i teraz znowu się zaczęło, a przedwczoraj skończyłam @... No i cykle wyrównały się do 30 dni...Choć dla mnie to małe pocieszenie w stosunku do wszystkich niedogodności...

reklama
Lux, nie poddaję sie. Staram się jakoś funkcjonować, ale wczoraj 3x myślałam, że jelita zostawię w toalecie, a w dodatku wybraliśmy się do Lublina... Okropieństwo. I cały czas mam "huragan" w brzuchu... Niezbyt to przyjemne.

Do góry