reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja sie witam po wczorajszej posiadowce z dziewczynami. Siedzialysmy do 2.30, mogly bysmy dluzej, ale musialam wstawac rano do mlodego i teraz one spia, a ja po 4,5 godz snu bawie sie z mlodym w sypialni 
Jedna z kolezanek co u mnie jest stara sie z mezem o dzidzie juz pol roku i juz sie pomalu zalamuje, a na domiar zlego to wlasnie jej maz pojechal z moim na narty i dzis wracaja, ale ona w te 4 dni akurat miala dni plodne i dzis ma ostatni i jest zla 

Czeesc wam !
Moje dobre wiesci to to ze zaczynam nowy cyykl i musze jednak zakupic jeszcze wiesiolka w aptece :-) :-) zeby zaczac go od dzis lykac :-)
A teraz slecze na uczelni i milego dnia kobieet zycze :-)
Ja nie otrzymalam wymarzonego prezentuu ...dzialamy dalej ale chyba juz nie tak jak dotychczas chce isc na zywiol i bez testow owu moze jakos lepiej pojdzie z wiesiolkiem i bede miala wiecej sluzu to moze bede lepiej wiedziala co i jak

Bu no szkoda, ze prezentu nie ma Ewelina :-( ale dobrze, ze chcecie troche odpuscic i na spokojnie podejsc do sprawy.
Ja jestem ciekawa jak to siemie lniane mi pomoze na sluz. Dzis mam 9 dc to sluzu brak, a raczej taki suchy troche, ale od 11 dc zaczynam robic testy owu i zobaczymy jaki sluz bedzie. Myslicie, zeby od 11dc do 16dc bzykac sie codziennie?

reklama
Madzia to fajny wieczór miałaś :) powodzenia dla koleżanki w staraniach :) Ewelina-szkoda, że nie dostałas prezentu :-/ ja idę robić niedługo obiad. Mam dziś coś pysznego :)

Do góry