reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Noo wlasnie lux cos tu podejrzane zeeby tak dlugo teaty owu wychodzily hy hy :-) :-)

U mnie justys okey spie , jem odpoczywam po praacy bo kregoslup mi wysiadl po wczorajszym przeciazeniu .. i mysle dzisiaj nad jakims milym wieczorkiem :-)

reklama
Hej Dziewczynki. Rzadko do Was piszę, ale zaglądam do Was co jakiś czas i śledzę Wasze staranka ;-) u mnie po staremu. Już po okresie, czekamy na owulację. Testy owu robię oczywiście, ale jeszcze nie miałam dwóch kreseczek :-( pomimo to co drugi dzień działamy :tak: codziennie jem wiesiołki, magnez i folik. I po prawie 2 tygodniach widzę dużą poprawę śluzu. Jak się kochamy jest go dużo więcej niż wcześniej, więc potwierdzam : wiesiołek działa ;-) pozdrawiam Was gorąco, trzymam za Was nieustannie mocno kciuki! I czekam na dobre wieści... chyba w pierwszej kolejności od Ewelinki ;-)

Do góry