reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Aschlee25 rozumiem Cię ! mimo wszystko zawsze jakieś rozczarowanie i ból jest ! trzymaj się kochana już niedługo będziemy się cieszyć tu wszystkie bejbijkami :))

Wredotka no to tylko pozazdrościć przyjaciółce Twojej !! no to już wgl super radość ;)) chce i ma :)
my chcemy i czekamy no ale co by się nie działo nas też to czeka pamiętaj :))

reklama
I wszystkim nam z całego serducha tego życzę!!! Lecę odpoczywać. Miłego wieczorku ;D jutro wyjeżdżam, ale będę do Was zaglądać na kom. ;)

Ewelinakotalek no mam nadzieje ze tak bedzie bo moje starania o Maluszka trwaja juz dosc dlugo.Mam nadzieje ze tym razem jak sie uda to moja Kruszynka bedzie juz ze mna do konca :tak:

ja też zaraz lecę myjki i do łóżeczka ;) mam za sobą ciężki dzień w pracy , nieudane paczki w domu i mega męczący weekend przede mną wielka modernizacja w pracy więc ufff obym przetrwała ! :D
i mam nadzieję że więcej nas tutaj będzie dzielących się swoimi zwlotami i upadkami ;)

Aschlee nie martw się wszystko się ułoży ! musisz być dobrej myśli :)) czasem warto zająć się czymś innym , odnaleźć się jakoś inaczej i może znaleźć nowe hobby ?? ja tak zrobiłam i jakoś całkiem nieźle mi idzie zobaczymy jak to będzie przed 31 :D hi hi
a Tb już mało wiele zostało do testowania więc oby wszystko się ułożyło po twoich myślach :) nie ma co się za dużo skupiać na jednym :) i tak będzie co ma być :)
każda z nas ma swój dzien ! :)) na które trzymam mocno :)))

Ewelina, ja mam 26, we wrześniu 27, a mój w sierpniu 32. Najwyższy czas ;)

Ja też tylko folik.

Ja proponuję, jak to w innych wątkach zrobienie listy z nickami, datą next @, wiekiem i cyklem starań :). Ja lubię sobie śledzić kto kiedy ma i testuje. Łatwiej kciuki trzymać :p

ja tez jestem zaaa ! Wiec ktora kobietka taka liste stworzy hi hi?

No to czas najwyzszy na dzidzie tylko bez urazy to nie mialo byc niemile ;-)
Lece ogladac sablewska ;-)

Chyba dzis nikt? Tak mi sie wydaje ;-)
Ja dziewczyny odpuscilam styczen, jestem na siebie zla, ale chora jestem do dzis i padnieta :-(
Poza tym dziwne, bo owu wg kalendarzyka wczoraj byla, a ja nadal mam sluz :p
Dlatego postanowilam podeprzec sie testami owulacyjnymi w lutym, bo nie wiem czy teraz mam ja w odpowiednim terminie.

reklama
Ja dziewczyny mam nowego laptopa i niestety nie mam jeszcze Excela, wiec ja wypisze poniżej nicki i terminy testowania, a proszę, żeby ktoras do Excela skopiowala. Jeśli ktoras pomine to proszę się dopisać :-)

Aschlee25- 22.01
Agata3- 26.01
Ewelinakotalek- 31.01
Wredotka- 24.01
Zakocona- 27.01
Madziolina_p- dopiero luty, mysle, ze 27.02

Kogo pominelam to proszę dac znac, osobe, która edzie robic tabelke proszę, żeby zobila 3 kolumny:
NICK, DATA, WYNIK TESTU (I, II)
Jeśli cos jeszcze to dodajcie :-)
Ja 3mam za Was kciuki i wierze, ze wiekszos, a licze ze wszystkie zobaczą II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja niestety ten miesiąc jak już pisałam zaprzepascilam, ale od lutego już mega mega, dziś zamowilam testy owu, gdzie w gratisie sa 3 ciążowe i zaplacilam za 10 owu i 3 ciążowe 9,40 i za przesylke listem ekonomicznym 0- tylko czy to nie jakas sciema, nie za tanio?

Do góry