reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Aschlee25 rozumiem Cię ! mimo wszystko zawsze jakieś rozczarowanie i ból jest ! trzymaj się kochana już niedługo będziemy się cieszyć tu wszystkie bejbijkami :))

Wredotka no to tylko pozazdrościć przyjaciółce Twojej !! no to już wgl super radość ;)) chce i ma :)
my chcemy i czekamy no ale co by się nie działo nas też to czeka pamiętaj :))

reklama
I wszystkim nam z całego serducha tego życzę!!! Lecę odpoczywać. Miłego wieczorku ;D jutro wyjeżdżam, ale będę do Was zaglądać na kom. ;)

Ewelinakotalek no mam nadzieje ze tak bedzie bo moje starania o Maluszka trwaja juz dosc dlugo.Mam nadzieje ze tym razem jak sie uda to moja Kruszynka bedzie juz ze mna do konca :tak:

ja też zaraz lecę myjki i do łóżeczka ;) mam za sobą ciężki dzień w pracy , nieudane paczki w domu i mega męczący weekend przede mną wielka modernizacja w pracy więc ufff obym przetrwała ! :D
i mam nadzieję że więcej nas tutaj będzie dzielących się swoimi zwlotami i upadkami ;)

Aschlee nie martw się wszystko się ułoży ! musisz być dobrej myśli :)) czasem warto zająć się czymś innym , odnaleźć się jakoś inaczej i może znaleźć nowe hobby ?? ja tak zrobiłam i jakoś całkiem nieźle mi idzie zobaczymy jak to będzie przed 31 :D hi hi
a Tb już mało wiele zostało do testowania więc oby wszystko się ułożyło po twoich myślach :) nie ma co się za dużo skupiać na jednym :) i tak będzie co ma być :)
każda z nas ma swój dzien ! :)) na które trzymam mocno :)))

Ewelina, ja mam 26, we wrześniu 27, a mój w sierpniu 32. Najwyższy czas ;)

Ja też tylko folik.

Ja proponuję, jak to w innych wątkach zrobienie listy z nickami, datą next @, wiekiem i cyklem starań :). Ja lubię sobie śledzić kto kiedy ma i testuje. Łatwiej kciuki trzymać :p

ja tez jestem zaaa ! Wiec ktora kobietka taka liste stworzy hi hi?

No to czas najwyzszy na dzidzie tylko bez urazy to nie mialo byc niemile ;-)
Lece ogladac sablewska ;-)

Chyba dzis nikt? Tak mi sie wydaje ;-)
Ja dziewczyny odpuscilam styczen, jestem na siebie zla, ale chora jestem do dzis i padnieta :-(
Poza tym dziwne, bo owu wg kalendarzyka wczoraj byla, a ja nadal mam sluz :p
Dlatego postanowilam podeprzec sie testami owulacyjnymi w lutym, bo nie wiem czy teraz mam ja w odpowiednim terminie.

reklama
Ja dziewczyny mam nowego laptopa i niestety nie mam jeszcze Excela, wiec ja wypisze poniżej nicki i terminy testowania, a proszę, żeby ktoras do Excela skopiowala. Jeśli ktoras pomine to proszę się dopisać :-)

Aschlee25- 22.01
Agata3- 26.01
Ewelinakotalek- 31.01
Wredotka- 24.01
Zakocona- 27.01
Madziolina_p- dopiero luty, mysle, ze 27.02

Kogo pominelam to proszę dac znac, osobe, która edzie robic tabelke proszę, żeby zobila 3 kolumny:
NICK, DATA, WYNIK TESTU (I, II)
Jeśli cos jeszcze to dodajcie :-)
Ja 3mam za Was kciuki i wierze, ze wiekszos, a licze ze wszystkie zobaczą II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja niestety ten miesiąc jak już pisałam zaprzepascilam, ale od lutego już mega mega, dziś zamowilam testy owu, gdzie w gratisie sa 3 ciążowe i zaplacilam za 10 owu i 3 ciążowe 9,40 i za przesylke listem ekonomicznym 0- tylko czy to nie jakas sciema, nie za tanio?

Do góry