reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hey Ewelina! Witamy :)
To będzie twoja pierwsza ciąża?
U mnie staranki były wczoraj i przedwczoraj, ale nie wiem czy to były jeszcze dni płodne czy nie szczerze mówiąc. Niby z testu owu i kalendarzyka wychodzi, że tak, ale mi dwukrotnie test owu w różnych dniach owu pokazał, więc zgaduj zgadula.
Nie nastawiam się jakkolwiek na ten cykl niestety..
Ja dzisiaj zarejestrowałam się na ovufriend i od następnego lecę z temperaturą również :) 6

zakocona tak to będzie moja pierwsza ciąża i bardzo wyczekiwana :)
ale nie ma co każda z nas ma swój czas :)
no my staraczkujemy tak nawet fajnie nie myśląc o tym tylko nam się po prostu chcę i teraz tak myślę i wychodzą nam co drugi dzień bez nacisku więc całkiem przyjemnie tak na luzie i po prostu kochać się bo kochać :)) a nie kochać się żeby zaciążyć "
oj te testy owu też mi jakieś dziwne wychodzą ta kontrolna ciągle słabiuchna ale to mój pierwszy cykl z nimi więc muszę się jeszcze dużo z nimi nauczyć i poznać jak to jest :) kalendarzyk w tel też mam to mi pokazuję że mam od dzisiaj niby dni płodne a testy bladziochy wychodza mi już od 3 dni więc nie wiem jak to zrozumiec :)
no ale oby było dobrze i co by sie nie działo damy radę :))
trzymam mocno kciukasyyy !!! :)))

tylko te forum chyba trzeba jakoś rozkręcić bo coś cichuteńko tutaj ;))
i tak trochę odbiegając od tematu , chciałam zrobić dzisiaj pączki z marmelajdą i takie kamienie mi wyszły i ciasto z ledwością urosło hi hi że poszło wszystko do śmietnika następnym razem będę pamiętała że mniej mąki (chyba) bo nie wiem do końca czemu takie wyszły hi hi a taki miał być słodki wieczór dla mojego Ł :) ale najważniejsze że się starałam i liczą się chęci :)) by umilić mu jakoś dzień po ciężkiej pracy :))

tak ? a który to Twój cykl ?? dacie radę zobaczysz wszystko się ułoży nim się obejrzysz to będziesz miała takie piękne kreseczki na teście :)))
tak dzieci to największy skarb :) i wielka miłość obojga kochających się ludzi :))
piękne to że możemy dać życie takiemu małemu bezbronnemu człowieczkowi !! ja nie mogę się doczekać kiedy będę mogła uraczyć mojego tak piękną wiadomością :)) noo ale to muszę najwidoczniej jeszcze sobie troszkę poczekać :)

reklama
Do góry