no to wporzadkudzwonila do mnie pani ze sklepu, w ktorym zamawialam wozek i fotelik i az goraco mi sie zrobilo, ale niepotrzebnie, pytala sie czy akceptuje cene fotelika, bo maja wyzsza o 50 zl niz ja podalam (sugerowalam sie netem i tym, ze dolicza przesylke) i czy jeste mpewna koloru fotelika, bo wybralam fioletowy a wozek przeciez szary hihi
reklama
juz sie balam, ze powie, ze nie ma fotelika w tym kolorze nigdzie lub, ze bede musiala czekac lub cosno to wporzadku
najwazniejsze ze tylko o taka błahostkę chodzilojuz sie balam, ze powie, ze nie ma fotelika w tym kolorze nigdzie lub, ze bede musiala czekac lub cos
no juz sie balam, ze wozka nie maja czy cosnajwazniejsze ze tylko o taka błahostkę chodzilo
to juz niedlugo bryka bedzie ahhhno juz sie balam, ze wozka nie maja czy cos
na koniec pazdziernika do odbioru nibyto juz niedlugo bryka bedzie ahhh
to jest taki normalny termin a moze szybciej bedziena koniec pazdziernika do odbioru niby
watpie, zalezy kiedy uszyjato jest taki normalny termin a moze szybciej bedzie
no my juz w domku, wiec tak Nataniel ma 720 gram, okolo 30 cm, wszystko ok, dzieć baaaardzo ruchliwy buzke ma slodka, ziewal sobie oczywiscie jak na kazdym usg kamien z serca wyniki moczu ok na szczescie, kolejne usg za trzy tygodnie
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Luxi to super! Juz nie moge sie doczekaz az urodzisz
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom