reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Adi, nie, sama jade. On ma za duzo obowiazkow tutaj na razie nie moze sie wyrwac. Ale nie zaluje bo mam czas dla siebie i kolezanek :) Mieszkamy razem wiec przydaje sie taka odskocznia :)
Ja bym bardzo chciala 2 albo nawet 3 dzieci ale nierealne z moja plodnoscia, za stara jestem :)
Wynikow jeszcze nie mam, za ok 10 dni dostane wynik badania histopatologicznego i dowiem sie co to mi dokladnie wycieli. Czy to byl polip, czy zwykla śluzówka czy cos gorszego nie daj Boze... A tak poza tym to cala macica w idealnym stanie, czysta, ujscia do jajowodow drozne itd.
Bede w Polsce u dwoch roznych lelarzy prywatnych, takich od nieplodnosci, moze cos wymysla na moj "przypadek".

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Adi, nie, sama jade. On ma za duzo obowiazkow tutaj na razie nie moze sie wyrwac. Ale nie zaluje bo mam czas dla siebie i kolezanek :) Mieszkamy razem wiec przydaje sie taka odskocznia :)
Ja bym bardzo chciala 2 albo nawet 3 dzieci ale nierealne z moja plodnoscia, za stara jestem :)
Wynikow jeszcze nie mam, za ok 10 dni dostane wynik badania histopatologicznego i dowiem sie co to mi dokladnie wycieli. Czy to byl polip, czy zwykla śluzówka czy cos gorszego nie daj Boze... A tak poza tym to cala macica w idealnym stanie, czysta, ujscia do jajowodow drozne itd.
Bede w Polsce u dwoch roznych lelarzy prywatnych, takich od nieplodnosci, moze cos wymysla na moj "przypadek".

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
zycze by lekarze w Pl pomogli!

Luxi to dlaczego nie dałaś mu instrukcji użycia blendera? ;D

Kasiu masz rację, czasem potrzeba takiej rozłąki ;) A na długo jesteś? Pewnie się strasznie za Tobą stęskni ;P A może bliźnięta Ci się trafią i już dwójka gotowa ;) Ja 10 lat temu marzyłam o szóstce dzieci (5 synów i 1 córka), potem jak byłam w średniej szkole mówiłam, że nie chcę mieć dzieci i myślałam, że ich mieć nie będę, bo jestem fatalnym materiałem na matkę. No i 4 miesiące po ślubie ciąża z zaskoczenia i nie było zastanawiania się czy chcę czy nie na 100%.
Super, że w Polsce chcesz się jeszcze skonsultować z lekarzami, napisz koniecznie co tam powiedzą :)

A ja siedzę od piątku u rodziców i jutro wracam do męża ;) Synek ładnie spał dwie ostatnie noce, bo do 5:10 bez żadnej pobudki w międzyczasie, więc się wysypiałam :) U mnie słonecznie ale już chłodno :/

czesc :) u nas piekne jesienna pogoda :) wiecie, ze zgubilam klucze domu :angry: dobrze ze mamy komplet Tomka, musze znalezc te klucze, przeryje caluski dom, na obiadek bede miec rosol :)

Luxi to dlaczego nie dałaś mu instrukcji użycia blendera? ;D

Kasiu masz rację, czasem potrzeba takiej rozłąki ;) A na długo jesteś? Pewnie się strasznie za Tobą stęskni ;P A może bliźnięta Ci się trafią i już dwójka gotowa ;) Ja 10 lat temu marzyłam o szóstce dzieci (5 synów i 1 córka), potem jak byłam w średniej szkole mówiłam, że nie chcę mieć dzieci i myślałam, że ich mieć nie będę, bo jestem fatalnym materiałem na matkę. No i 4 miesiące po ślubie ciąża z zaskoczenia i nie było zastanawiania się czy chcę czy nie na 100%.
Super, że w Polsce chcesz się jeszcze skonsultować z lekarzami, napisz koniecznie co tam powiedzą :)

A ja siedzę od piątku u rodziców i jutro wracam do męża ;) Synek ładnie spał dwie ostatnie noce, bo do 5:10 bez żadnej pobudki w międzyczasie, więc się wysypiałam :) U mnie słonecznie ale już chłodno :/
a ja lubie taki chlodek :D

Powodzenia w znalezieniu kluczy :) A ja nie wiem co na obiad, mama coś gotuje ^^ Ja dziś non stop przy dziecku, bo śpi po 2-3 minuty. Wiatr zimny wieje, dobrze, że słońce świeci :)

reklama
Do góry