reklama
brawodzwonil moj tata i jutro jedziemy zamowic wozek i fotelik!!!!!
mial do wyboru bo u nich sa 2 zmiany
a powiedz dlugo odsypia nocke?brawo
mial do wyboru bo u nich sa 2 zmiany
mlody uwalil mi sie na zebrach hehe
rozni spi zalezy czy sie od razu polozy czy nie zazwyczaj 6-7h ale on na nocce tylko oglada filmy ;p bo pracuje na monitoringua powiedz dlugo odsypia nocke?
mlody uwalil mi sie na zebrach hehe
ej to fajna ma prace heherozni spi zalezy czy sie od razu polozy czy nie zazwyczaj 6-7h ale on na nocce tylko oglada filmy ;p bo pracuje na monitoringu
tez bym taka chciala ja to mialam taki zapierdziel ze w 2 miesiace zrzucilam 15 kg bo nie bylo kiedy jesc a pracowalo sie nawet po 14h ;/ej to fajna ma prace hehe
a taka praca to wykancza, wiem bo tez tak kiedys robilamtez bym taka chciala ja to mialam taki zapierdziel ze w 2 miesiace zrzucilam 15 kg bo nie bylo kiedy jesc a pracowalo sie nawet po 14h ;/
wykancza fizycznie i psychicznie bo kierowniczka masakra jezdzila po psychice tak ze szoka taka praca to wykancza, wiem bo tez tak kiedys robilam
pamietam jak piaslas, co za baba z niejwykancza fizycznie i psychicznie bo kierowniczka masakra jezdzila po psychice tak ze szok
reklama
niestety podobno nic sie nie zmienila uff ze nie musze tam wracacpamietam jak piaslas, co za baba z niej