w ogole do pracy nie planujesz powrotu?niestety podobno nic sie nie zmienila uff ze nie musze tam wracac
reklama
akurat do tej firmyw ogole do pracy nie planujesz powrotu?
i dobrze, a ona na koncu sama zostanie zobaczyszakurat do tej firmy
Oj ten czas niezle zasuwahello witam sie w 26 tygodniu
my od rana w rozjazdach i zaraz znow wyjezdzamy, wozek i fotelik zamowione, pani mowila w sklepie, ze dostali mejla,ze wozki zamowione teraz moga dojsc juz do konca pazdziernika a nie jak mi mowiono do konca listopada
hej, nie ma to jak na l4 byc na wysokich obrotach-o 7-ej pobudka, laboratorium i mechanik a od niego 4 km na pieszo z powrotem , doszlam, nie urodzilam ide robic obiadek, dzis udka i palki pieczone plus kasza jaglana i kalafior
mmm pycha zapraszam do mnie bo ja sie dzis nie wyrabiam ;phej, nie ma to jak na l4 byc na wysokich obrotach-o 7-ej pobudka, laboratorium i mechanik a od niego 4 km na pieszo z powrotem , doszlam, nie urodzilam ide robic obiadek, dzis udka i palki pieczone plus kasza jaglana i kalafior
przyjade i zrobie amciu hi himmm pycha zapraszam do mnie bo ja sie dzis nie wyrabiam ;p
reklama
dzwonila do mnie pani ze sklepu, w ktorym zamawialam wozek i fotelik i az goraco mi sie zrobilo, ale niepotrzebnie, pytala sie czy akceptuje cene fotelika, bo maja wyzsza o 50 zl niz ja podalam (sugerowalam sie netem i tym, ze dolicza przesylke) i czy jeste mpewna koloru fotelika, bo wybralam fioletowy a wozek przeciez szary hihi