reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Cześć :)
Luxi super, że już czekasz na zamówienie :) A Nataniel rośnie jak na drożdżach :)

W poniedziałek skończyliśmy 2 miesiące :) Byłam z małym u neurologa i dziś na badaniu bioderek i wsio ok. Nie zaszczepiłam go jeszcze i już tydzień temu miałam telefon z ośrodka zdrowia, czy aby nie zapomniałam i mam się pojawić jak najszybciej, oczywiście nie poszłam. Wole jeszcze poczekać.
Ja byłam u gina, bardzo fajny facet z niego :) Jednak dobrze zrobiłam, że tym razem skorzystałam z opinii na znanylekarz.pl ;) Siedziałam u niego prawie 30 minut, aż w szoku byłam, bo zwykle u tej jędzy zajmowało mi to tylko 5-8 minut. Wytłumaczył (sam z siebie, bo ja nie pytałam), na czym polegało nacięcie krocza i wg niego nie powinni mnie nacinać, że w Polsce robi się to standardowo, a powinno tylko w kilku przypadkach i jesteśmy przez to w czołówce świata. Podawał mi rękę przy wstawaniu z fotela i kozetki, no przemiły był :) Moje jajniki jakąś pracę już podjęły i musimy uważać. A tak to dał nam już zielone światło na kolejne dziecko :)

Piękne lato jeszcze mamy :) I nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko upływa...

Cześć :)
Luxi super, że już czekasz na zamówienie :) A Nataniel rośnie jak na drożdżach :)

W poniedziałek skończyliśmy 2 miesiące :) Byłam z małym u neurologa i dziś na badaniu bioderek i wsio ok. Nie zaszczepiłam go jeszcze i już tydzień temu miałam telefon z ośrodka zdrowia, czy aby nie zapomniałam i mam się pojawić jak najszybciej, oczywiście nie poszłam. Wole jeszcze poczekać.
Ja byłam u gina, bardzo fajny facet z niego :) Jednak dobrze zrobiłam, że tym razem skorzystałam z opinii na znanylekarz.pl ;) Siedziałam u niego prawie 30 minut, aż w szoku byłam, bo zwykle u tej jędzy zajmowało mi to tylko 5-8 minut. Wytłumaczył (sam z siebie, bo ja nie pytałam), na czym polegało nacięcie krocza i wg niego nie powinni mnie nacinać, że w Polsce robi się to standardowo, a powinno tylko w kilku przypadkach i jesteśmy przez to w czołówce świata. Podawał mi rękę przy wstawaniu z fotela i kozetki, no przemiły był :) Moje jajniki jakąś pracę już podjęły i musimy uważać. A tak to dał nam już zielone światło na kolejne dziecko :)

Piękne lato jeszcze mamy :) I nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko upływa...
hello, super, ze napisalas :) a maly jak sie ma? super, ze lekarz jest fajny, zostajesz przy nim tak?

Adi trzymaj sie tego lekarza bo malo jest takich :) Zawsze mnie denerwuja baby co narzekaja pod gabinetem ze ktos dlugo siedzi u lekarza bo przeciez to dobrze o lekarzu swiadczy ze poswieca pacjentce czas jesli potrzeba :) Super ze juz mozecie drugie dziecko zrobic :) A bedziecie chceli? :) Ciesze sie ze cieplutko jeszcze u Was bo ja w sobote do Polski przyjezdzam na 2 tyg :) Ale sie ciesze :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

hej, ja niewyspana, bo glosno w bloku od 6-ej, ale jakos do 7-ej podrzemalam, jem amciu i ide sie wziac za obiad, musze ziemniaki zetrzec, blender chlop mi spalil i teraz rece mi odpadna :oo:

Tak, zostanę przy tym lekarzu :)
Mój synek jest przestawiony ze spaniem na maxa ;P Śpi mi do 21:00, bo potem z bólem serca muszę go wybudzać na kąpanie, po czym nie chce zasnąć i tak z nim chodzę na rękach do 24:00 czasem. Już mnie tak ręce bolą, bo waży nie mało - 6,5 kg. Czuję jakie mam mięśnie ramion wyrobione ha ha ;D Trochę w dzień i w nocy płacze.
Ale mam nerwa na teściową, masakra... wczoraj przylazła do pokoju, bo mały płakał jak go z wody wyciągnęliśmy, gdzie on zawsze nam tak płacze, po czym się uspokaja jak go już ubierzemy. Na dodatek widziałam jak oblizała smoczek zanim go dała Teosiowi.. już mi się w tym momencie nóż w kieszeni otworzył. Ja pierniczę.. od razu mam w głowie obraz, że gdybyśmy mieszkali sami to nikt by mi się nie wtrącał, a ja byłabym o wiele spokojniejsza :(

Kasiu póki co, to nie chcemy drugiego ;) Ja bym chciała mieć jeszcze jednego syna i może córkę, ale czy się zdecydujemy kiedykolwiek to nie wiem, ja mam chyba za mało cierpliwości do dzieci :/
A co tam u Ciebie? :) Jak Twoje wyniki? Zabierasz do Polski narzeczonego? :)

Luxi ja też dziś niewyspana :p I współczuję Ci ogromnie z tym tarciem. Ja marzę o thermomixie, żeby mnie wyręczał ;) To co Tomek tam blendował? ;D

reklama
Adiika no on wlasnie kiedys ziemniaki blendowal i za duzo wlozyl i blender nie dal rady ehh, a tesciowa wygon z pokoju nastepnym razem, moja ostatnio daje popis, ale mam w nia wyj*bane, bo inaczej bym sie wykonczyla

Do góry