reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Adika za stara jestem
Kasiu nieeeee napisze Wam historię znajomej. Bylam na zastepstwie w innej placowce jeszcze bedac w ciazy i pytam kolegi co ta Jola taka smutna, nieobecna.... Powirdzual ze starali sie o invitro i lekarze porobili badania i stwierdzili, ze nie ma szans, ze wyniki zle, torbiele itp. I nie zrobili jej, powiedzieli ze im przykro ale nie bedzie miala dzieci. Zalamala sie ale coz zycie toczy sie dalej, pogodzili sie z mezem z tym ze nie zostana rodzicami.... A teraz na dniach ma rodzic

Adika za stara jestem
Kasiu nieeeee napisze Wam historię znajomej. Bylam na zastepstwie w innej placowce jeszcze bedac w ciazy i pytam kolegi co ta Jola taka smutna, nieobecna.... Powirdzual ze starali sie o invitro i lekarze porobili badania i stwierdzili, ze nie ma szans, ze wyniki zle, torbiele itp. I nie zrobili jej, powiedzieli ze im przykro ale nie bedzie miala dzieci. Zalamala sie ale coz zycie toczy sie dalej, pogodzili sie z mezem z tym ze nie zostana rodzicami.... A teraz na dniach ma rodzic
kocham takie historie ♥

A Ty na dzis masz termin @?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Na dzis wg kalendarzyka ale wydaje mi sie ze owu byla w sobote 2 tyg temu a ja zawsze rowno po 2 tyg od owu mam okres. Pewnie dzis poplamie i jutro sie rozkreci. I tak co miesiac od 19 miesiecy [emoji22] Juz nie mam sily [emoji22]

Justynka to bardzo pokrzepiejaca historia. A znacie moze takie przypadki jak ja gdzie wszystkie wyniki idealne a ciazy dlugo nie bylo ale w koncu sie udalo?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Na dzis wg kalendarzyka ale wydaje mi sie ze owu byla w sobote 2 tyg temu a ja zawsze rowno po 2 tyg od owu mam okres. Pewnie dzis poplamie i jutro sie rozkreci. I tak co miesiac od 19 miesiecy [emoji22] Juz nie mam sily [emoji22]

Justynka to bardzo pokrzepiejaca historia. A znacie moze takie przypadki jak ja gdzie wszystkie wyniki idealne a ciazy dlugo nie bylo ale w koncu sie udalo?

ja znam i to kilka i dziewczyny w momencie gdzie odpuscily bo nie mialy sily pozachodzily, zawsze tak jest, ze jak sie przestsje o tym myslec i pojawia sie ciaza

Kochana poczekajmy do jutra. Jej ja trzymam kciuki zeby Wam sie udalo. Jak urodze niedlugo to mozesz wziac moj brzuszek [emoji2]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale w jakis sposob mozna odpuscic cos co jest dla ciebie sensem zycia?

Madziu ja juz znam ten swoj organizm doskonale, to typowy poczatek @. Ale bardzo dziekuje za wsparcie :) :* :* :*

reklama
Z tym ze moj to mnie pewnie nigdy nie poprosi o reke dopoki nie zajde, tutaj jest taki glupi zwyczaj. Przez to mi wiekszy presing nabija, bo nie dosc ze kazda @ oddale mnie od dzieciatka to jeszcze od slubu [emoji22]

Do góry