reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja mam dopiero teraz przy końcówce jakiś większy apetyt. Wcześniej jadłam małe porcje i wszyscy się dziwili, że dlaczego, bo przecież powinnam jeść za dwoje, a ja jadłam po prostu dla dwojga :) Skoro masz trochę nadwagi, to Twój organizm dobrze wie, że nie potrzebujesz jeść dużo, bo masz już rezerwy :)
Zjadłam 3 ziemniaki polane sosem z kawałkami wołowiny do tego sałata lodowa z pomidorami. Na deser kawałek sernika. Jestem pełna i usatysfakcjonowana ;)

reklama
Cześć :)
Pięknie nam się ochłodziło ;) Od razu lepiej się czuję, tylko ten wiatr :/ Pokój dopiero w połowie pomalowany... ja kiedyś zejdę na zawał przez zapał mojego męża. No ale przecież jeszcze tyle czasu do porodu ;)

Sylwia prześliczną masz córeczkę :) I jak dużo ma włosów, taka fajna z niej Czarnulka :)

Kasiu kciuki trzymam! :* Mówiłaś, że zawsze plamisz przed @, a teraz cisza? :)

Luxi im bliżej połówki, tym bardziej brzuszek będzie się wybijał :)

A tu taki mój malutki balonik :)
Zobacz załącznik 762524
Sliczny brzuszek .

Ja mam dopiero teraz przy końcówce jakiś większy apetyt. Wcześniej jadłam małe porcje i wszyscy się dziwili, że dlaczego, bo przecież powinnam jeść za dwoje, a ja jadłam po prostu dla dwojga :) Skoro masz trochę nadwagi, to Twój organizm dobrze wie, że nie potrzebujesz jeść dużo, bo masz już rezerwy :)
Zjadłam 3 ziemniaki polane sosem z kawałkami wołowiny do tego sałata lodowa z pomidorami. Na deser kawałek sernika. Jestem pełna i usatysfakcjonowana ;)
ooo sernik bym se zjadla miami

Sylwia gratki ! Sliczna jest i jaka duza :)! Adika i lux swietnie wygladacie :) zazdroszcze Wam bo wiem, ze juz nie bedzie mi dane cieszyc sie tym stanem :( Adika dlatego ja pokoj sama pomalowalam :) Sancia tez mnie to wkurzalo Kasiu jak zawsze &&&&&&&!!! A u nas jakis wirus 8 chlopaki i ja katar i bol gardla i ogolne osłabienie. ... Milego wieczoru!

Melisko ja nie mogę nawet wejść zobaczyć jak pokój wygląda, bo mąż mówi, że mam farby nie wdychać ech... a ma do pomocy kolegę i idzie im to mozolnie. Gdybym tam wparowała to już dawno byłby porządek ;) Dlaczego nie miałabyś mieć już brzuszka?
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Ja co roku latem przechodziłam anginę z wysoką gorączką, teraz mam nadzieję mnie ominie.

Luxi no pyszotka sernik, chociaż wolałabym ten na zimno ale zjadłam co było pod ręką ;) Niestety ostatni kawałek :( Ty tak dobrze gotujesz, że pewnie z pieczeniem ciast też nie masz problemu :)

Melisko ja nie mogę nawet wejść zobaczyć jak pokój wygląda, bo mąż mówi, że mam farby nie wdychać ech... a ma do pomocy kolegę i idzie im to mozolnie. Gdybym tam wparowała to już dawno byłby porządek ;) Dlaczego nie miałabyś mieć już brzuszka?
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Ja co roku latem przechodziłam anginę z wysoką gorączką, teraz mam nadzieję mnie ominie.

Luxi no pyszotka sernik, chociaż wolałabym ten na zimno ale zjadłam co było pod ręką ;) Niestety ostatni kawałek :( Ty tak dobrze gotujesz, że pewnie z pieczeniem ciast też nie masz problemu :)
nie pieke :D hihi tyle co desery lub ciasta bez pieczenia robie :)

Sylwia gratki ! Sliczna jest i jaka duza :)! Adika i lux swietnie wygladacie :) zazdroszcze Wam bo wiem, ze juz nie bedzie mi dane cieszyc sie tym stanem :( Adika dlatego ja pokoj sama pomalowalam :) Sancia tez mnie to wkurzalo Kasiu jak zawsze &&&&&&&!!! A u nas jakis wirus 8 chlopaki i ja katar i bol gardla i ogolne osłabienie. ... Milego wieczoru!
zdrowka dla chlopakow :)

reklama
Do góry