reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

tak sie zastanawiam czy przypadkiem w ciazy nie jestem :D

Załączniki

• Zdjęcie0348.jpg
    Zdjęcie0348.jpg
    637,7 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Cześć :)
Pięknie nam się ochłodziło ;) Od razu lepiej się czuję, tylko ten wiatr :/ Pokój dopiero w połowie pomalowany... ja kiedyś zejdę na zawał przez zapał mojego męża. No ale przecież jeszcze tyle czasu do porodu ;)

Sylwia prześliczną masz córeczkę :) I jak dużo ma włosów, taka fajna z niej Czarnulka :)

Kasiu kciuki trzymam! :* Mówiłaś, że zawsze plamisz przed @, a teraz cisza? :)

Luxi im bliżej połówki, tym bardziej brzuszek będzie się wybijał :)

A tu taki mój malutki balonik :)
20160701_171608.jpg

Załączniki

• 20160701_171608.jpg
    20160701_171608.jpg
    211,9 KB · Wyświetleń: 94
Cześć :)
Pięknie nam się ochłodziło ;) Od razu lepiej się czuję, tylko ten wiatr :/ Pokój dopiero w połowie pomalowany... ja kiedyś zejdę na zawał przez zapał mojego męża. No ale przecież jeszcze tyle czasu do porodu ;)

Sylwia prześliczną masz córeczkę :) I jak dużo ma włosów, taka fajna z niej Czarnulka :)

Kasiu kciuki trzymam! :* Mówiłaś, że zawsze plamisz przed @, a teraz cisza? :)

Luxi im bliżej połówki, tym bardziej brzuszek będzie się wybijał :)

A tu taki mój malutki balonik :)
Zobacz załącznik 762524
ale masz duzego brzuchola i jaki okragly :) sliczny

Niedługo pewnie zjawią się na nim rozstępy, mimo, że się smaruję. Ale co tam te parę dodatkowych, jak mam je prawie wszędzie ;) Pod piersiami były pierwsze, już w 3 miesiącu wyszły, potem 4-5 miesiąc biodra, 6-7 miesiąc uda po wewnętrznej stronie i co najzabawniejsze 3 kreski tylko na jednej łydce :) Takie o mam genetyczne uwarunkowania ;)
Jutro ktg i w końcu się dowiem ile maleństwo waży :)
Coś bym zjadła, nie wiem co :/ Mam z tym ogromny problem.

reklama
Niedługo pewnie zjawią się na nim rozstępy, mimo, że się smaruję. Ale co tam te parę dodatkowych, jak mam je prawie wszędzie ;) Pod piersiami były pierwsze, już w 3 miesiącu wyszły, potem 4-5 miesiąc biodra, 6-7 miesiąc uda po wewnętrznej stronie i co najzabawniejsze 3 kreski tylko na jednej łydce :) Takie o mam genetyczne uwarunkowania ;)
Jutro ktg i w końcu się dowiem ile maleństwo waży :)
Coś bym zjadła, nie wiem co :/ Mam z tym ogromny problem.
mi wrocila apetyt, ale pilnuje sie bo nie chce za duzo przytyc...i tak mam nadwage wiec...rozstepy mam stare, nowych poki co nie widze

Do góry