reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

tak sie zastanawiam czy przypadkiem w ciazy nie jestem :D

Załączniki

• Zdjęcie0348.jpg
    Zdjęcie0348.jpg
    637,7 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Cześć :)
Pięknie nam się ochłodziło ;) Od razu lepiej się czuję, tylko ten wiatr :/ Pokój dopiero w połowie pomalowany... ja kiedyś zejdę na zawał przez zapał mojego męża. No ale przecież jeszcze tyle czasu do porodu ;)

Sylwia prześliczną masz córeczkę :) I jak dużo ma włosów, taka fajna z niej Czarnulka :)

Kasiu kciuki trzymam! :* Mówiłaś, że zawsze plamisz przed @, a teraz cisza? :)

Luxi im bliżej połówki, tym bardziej brzuszek będzie się wybijał :)

A tu taki mój malutki balonik :)
20160701_171608.jpg

Załączniki

• 20160701_171608.jpg
    20160701_171608.jpg
    211,9 KB · Wyświetleń: 88
Cześć :)
Pięknie nam się ochłodziło ;) Od razu lepiej się czuję, tylko ten wiatr :/ Pokój dopiero w połowie pomalowany... ja kiedyś zejdę na zawał przez zapał mojego męża. No ale przecież jeszcze tyle czasu do porodu ;)

Sylwia prześliczną masz córeczkę :) I jak dużo ma włosów, taka fajna z niej Czarnulka :)

Kasiu kciuki trzymam! :* Mówiłaś, że zawsze plamisz przed @, a teraz cisza? :)

Luxi im bliżej połówki, tym bardziej brzuszek będzie się wybijał :)

A tu taki mój malutki balonik :)
Zobacz załącznik 762524
ale masz duzego brzuchola i jaki okragly :) sliczny

Niedługo pewnie zjawią się na nim rozstępy, mimo, że się smaruję. Ale co tam te parę dodatkowych, jak mam je prawie wszędzie ;) Pod piersiami były pierwsze, już w 3 miesiącu wyszły, potem 4-5 miesiąc biodra, 6-7 miesiąc uda po wewnętrznej stronie i co najzabawniejsze 3 kreski tylko na jednej łydce :) Takie o mam genetyczne uwarunkowania ;)
Jutro ktg i w końcu się dowiem ile maleństwo waży :)
Coś bym zjadła, nie wiem co :/ Mam z tym ogromny problem.

reklama
Niedługo pewnie zjawią się na nim rozstępy, mimo, że się smaruję. Ale co tam te parę dodatkowych, jak mam je prawie wszędzie ;) Pod piersiami były pierwsze, już w 3 miesiącu wyszły, potem 4-5 miesiąc biodra, 6-7 miesiąc uda po wewnętrznej stronie i co najzabawniejsze 3 kreski tylko na jednej łydce :) Takie o mam genetyczne uwarunkowania ;)
Jutro ktg i w końcu się dowiem ile maleństwo waży :)
Coś bym zjadła, nie wiem co :/ Mam z tym ogromny problem.
mi wrocila apetyt, ale pilnuje sie bo nie chce za duzo przytyc...i tak mam nadwage wiec...rozstepy mam stare, nowych poki co nie widze

Do góry