oo to czas na spacerowke, ewentualnie mozesz kupic taka specjalna wkladke do spacerowki, super, ze zabki sa juz na wierzchuLuxi dziekuje dobrze.
Vivi meczyly zabki bardzo ale dwa juz przebily dziaselka i jest lepiej troche do tego problemy poszczepienne byly :/ bede musiala powaznie pogadac z lekarzem przed nastepnymi.
Mala nauczyla sie siadac i jak tylko ma sie czego chwycic to siada i koniec no i na gondolke zaczyna krecic tym swoim malym noskiem
reklama
czekamy na wiesci!Czesc dziewczyny ja tylko informuje ze jutro ide do szpitala i zobaczymy co bedzie dalej mala w piatek wazyla 4670g. Jak urodze to dam dziewczyna na lipcowkach znac
Cassiah
Fanka BB :)
Kruczyca
Jestem szczesliwa, wczoraj zobaczylam jak moj maly czlowiek urosl ciaza przestala byc mlodsza, dzieciatko nadgonilo i rowna sie z terminem miesiaczki a wiec tak, dzidzia ma 8 cm, fikala nozkami i raczkami, cos pieknego!! oczywiscie sie poryczalam hihi, dziecko jest zdrowe!!!!!!!!!! widzielismy kregoslup, mozg, zoladek, serce, nozki, raczki, wszystko ok, pomierzyla pani dokor i mowi, ze zdrowe jak ryba takze sie uspokoilam moj maly astronauta nozki rozchyli, ale nie bylo widac kim jest a pani doktor nie chciala wrozyc wiec za dwa tygodnie wizyta i wtedy sie dowiemy dam foto, ale niewyrazne, bo robione wieczorem i Tomka aparat taki zryty
Załączniki
madziolina_p
Super Luxi, cudowne wiesci! Juz teraz to musi byc dobrze!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
uspokoilam sie, nie wierze, ze to moje dziecko, takie malutkie i kochaneSuper Luxi, cudowne wiesci! Juz teraz to musi byc dobrze!
reklama