szkoda, ze plci nie znamy, ale jakos wytrzymam te dwa tygodnieLuxi milo poznac twojego astronaute <3 Ciesze sie ze wszystko dobrze :*
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
E tam, moja lekarka to i tak mowi, ze w tym czasie to wrozenie wiec zobaczysz okolo 15 tyg, tak mi powiedzieli i tez nie na 100%szkoda, ze plci nie znamy, ale jakos wytrzymam te dwa tygodnie
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
no moja tez tak mowila, ze to jak wrozenie i mimo iz bylo widac krocze bo pokazalo to ona mowi, ze moze tobyc i siusiak i wargi sromowe przerosniete, bo na tym etapie tak to wyglada na usg, teraz mam 15 tydzien, jak pojade to 17 bedzieE tam, moja lekarka to i tak mowi, ze w tym czasie to wrozenie wiec zobaczysz okolo 15 tyg, tak mi powiedzieli i tez nie na 100%
adiika
Luxi cieszę się, że wszystko ok Nie chciała strzelać jaka to płeć Moja od razu powiedziała, że to chłopak ale ja byłam sceptyczna co do jej diagnozy Potem jednak się sprawdziło w 18 tygodniu.
Mam teraz 36 tydzień (ja liczę jak moja ginka, bo teraz dokładnie mam 36+4) i we wtorek na wizycie już była dla mnie milsza. Rozwarcie na 1 cm i szyjka skrocona do 2 cm (miesiąc temu miała 4,1 cm). Tyle, że po macicy i ułożeniu małego stwierdziła, że jeszcze pochodzę :/ A ja bym za 2 tygodnie już chciała rodzić. Sajgon w domu, pokój jeszcze nie pomalowany grrr... Mój mąż się opindala ale po weekendzie coś ma ruszyć.
Taka pogoda, że pojechalabym sie pokąpać gdzieś w jeziorze. A tak to tylko pod klimą siedzę. Dziś wieczorem kibicuję i zajadam się czeresniami
Piszcie co tam u Was?
Mam teraz 36 tydzień (ja liczę jak moja ginka, bo teraz dokładnie mam 36+4) i we wtorek na wizycie już była dla mnie milsza. Rozwarcie na 1 cm i szyjka skrocona do 2 cm (miesiąc temu miała 4,1 cm). Tyle, że po macicy i ułożeniu małego stwierdziła, że jeszcze pochodzę :/ A ja bym za 2 tygodnie już chciała rodzić. Sajgon w domu, pokój jeszcze nie pomalowany grrr... Mój mąż się opindala ale po weekendzie coś ma ruszyć.
Taka pogoda, że pojechalabym sie pokąpać gdzieś w jeziorze. A tak to tylko pod klimą siedzę. Dziś wieczorem kibicuję i zajadam się czeresniami
Piszcie co tam u Was?
ja sobie spokojnie poczekam na kolejne usg i wtedy zobacze kto u mnie rosnie ale Ci zleciala ciaza, blyskawicznie!Luxi cieszę się, że wszystko ok Nie chciała strzelać jaka to płeć Moja od razu powiedziała, że to chłopak ale ja byłam sceptyczna co do jej diagnozy Potem jednak się sprawdziło w 18 tygodniu.
Piszcie co tam u Was?
madziolina_p
No my adiika jestesmy w podobnym czasie ciazowym, tylko moja dzidzia jest tydzien starsza i jest niziutku. Wczoraj na usg wazyla ok 3200. Rozwarcia brak ale szyjka krociutka.
niedawno sie testem chwalilas a tu juz porod blisko, szok!No my adiika jestesmy w podobnym czasie ciazowym, tylko moja dzidzia jest tydzien starsza i jest niziutku. Wczoraj na usg wazyla ok 3200. Rozwarcia brak ale szyjka krociutka.
madziolina_p
Ty tez zaraz bedziesz pisac, ze niedlugo rodzisz hehe
no bo leci mi szybko ta ciazaTy tez zaraz bedziesz pisac, ze niedlugo rodzisz hehe
reklama
adiika
To prawda Luxi, że zleciało migusiem I zgadzam się z Magdą, że Tobie tak samo szybko minie
Madziolina a moja ginka mi w ogóle nie chce mierzyć małego na żadnej wizycie :/ Za tydzień idę na ktg, to od razu ją poproszę o pomiary. No 3200 g na tym etapie to już ładnie Jak teraz maleństwo ma przybierać do porodu 150 g tygodniowo, to może 4000 g nie przekroczy? Moja dzidzia starsza o kilka dni, termin z om na 27.07, a z usg w 12 tyg. 23.07. Czekam więc "cierpliwie"
Ach, ta pogoda nas rozpieszcza
Madziolina a moja ginka mi w ogóle nie chce mierzyć małego na żadnej wizycie :/ Za tydzień idę na ktg, to od razu ją poproszę o pomiary. No 3200 g na tym etapie to już ładnie Jak teraz maleństwo ma przybierać do porodu 150 g tygodniowo, to może 4000 g nie przekroczy? Moja dzidzia starsza o kilka dni, termin z om na 27.07, a z usg w 12 tyg. 23.07. Czekam więc "cierpliwie"
Ach, ta pogoda nas rozpieszcza