reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Dziś mam straszny dzień... Mam tyle roboty a nie mogę się zebrać w sobie. Ryczalam przez cały czas jak robilam marchewkę z groszkiem.jutro przyjedzie nowe łóżko a trzeba wywieźć stare i biurko które jest jeszcze pełne papierów, karnisz spadł mi na głowę i zrobił dziurę w ścianie... K kupił frytki do obiadu bo jak dzwonił to mu płakałam że muszę ziemniaki jeszcze obrać i znow będzie mi niedobrze no to młode... Jeszcze mialam durny sen że byłam na prenetalnych a lekarz mówi że serduszko nie bije id dawna. Niech się ten tydzień już kończy.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś mam straszny dzień... Mam tyle roboty a nie mogę się zebrać w sobie. Ryczalam przez cały czas jak robilam marchewkę z groszkiem.jutro przyjedzie nowe łóżko a trzeba wywieźć stare i biurko które jest jeszcze pełne papierów, karnisz spadł mi na głowę i zrobił dziurę w ścianie... K kupił frytki do obiadu bo jak dzwonił to mu płakałam że muszę ziemniaki jeszcze obrać i znow będzie mi niedobrze no to młode... Jeszcze mialam durny sen że byłam na prenetalnych a lekarz mówi że serduszko nie bije id dawna. Niech się ten tydzień już kończy.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
tez mialam takie sny, przed kazdym usg nagminnie mi sie snilo, ze dziecko mnie zyje lub, ze krwawie, szok jakis!! co do samopoczucie to nie jestes sama, ja tez mam taka burze hormonow :(

Paula no co Ty. A ja myślałam, że od niej to jakieś wsparcie bedziesz odczuwala. Sama niedawno jeszcze w ciąży była i powinna Cie zrozumieć. W sezonie nie zatrudniacie wiecej pracownikow?

Gosia tulam Cie :* Ja jestem teraz nieznośna dla męża aż mi go szkoda. Odgon w cholerę te złe myśli, wiem, że łatwo mówić ale wszystko z dzieciątkiem będzie dobrze :* Zobaczysz :) Jutro będzie lepszy dzień :) Na sny w ciąży trzeba wziąć poprawkę, bo to czas kiedy nawiedzaja nas koszmary.

Ostatnia edycja:
Paula no co Ty. A ja myślałam, że od niej to jakieś wsparcie bedziesz odczuwala. Sama niedawno jeszcze w ciąży była i powinna Cie zrozumieć. W sezonie nie zatrudniacie wiecej pracownikow?

Gosia tulam Cie :* Ja jestem teraz nieznośna dla męża aż mi go szkoda. Odgon w cholerę te złe myśli, wiem, że łatwo mówić ale wszystko z dzieciątkiem będzie dobrze :* Zobaczysz :) Jutro będzie lepszy dzień :) Na sny w ciąży trzeba wziąć poprawkę, bo to czas kiedy nawiedzaja nas koszmary.
nie, tylko ja sama jestem, nie powiem bo na lekarza czy badania mnie zwolnia, ale ona jest typowa sluzbistka wiesz wiesz :(

Mega dawno mnie tu nie bylo [emoji15] [emoji32]

Cassiah kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&

Ewelinka brzusio piekny.Wygladasz bosssko.

Madziolinka ale czas zlecial lada moment sie rozpakujesz :tak:

Luxi jaj sie czujesz?

Kruczyca lutoweczko a Ty jak tam samopoczucie ? ;)

Luxi dziekuje dobrze.

Vivi meczyly zabki bardzo ale dwa juz przebily dziaselka i jest lepiej troche do tego problemy poszczepienne byly :/ bede musiala powaznie pogadac z lekarzem przed nastepnymi.
Mala nauczyla sie siadac i jak tylko ma sie czego chwycic to siada i koniec :D no i na gondolke zaczyna krecic tym swoim malym noskiem

reklama
Do góry