tesciowa tak samo powiedziala, ze sama na starosc zostanie przez takie zachowanie, ale co tam, wazne, ze ja jestem szczesliwa no nie? nie bede sie ogladac na innych!!!Taki czlowiek z niej Luxi i nie ma co nad nia myslec, jest nieszczesliwa i tyle, ale to ona bedzie mialam nieciekawie jak juz zobaczy, ze sie wszyscy od niej odwroca
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adiika
Fanka BB :)
Kruczyca i widzisz jeden będzie miał podejście, a drugi znowu stosunek olewczy. Przykro mi, że na sam początek trafiłaś na takiego bałwana, grunt, że teraz jesteś pod dobrą opieką
Ja też dopiero poszłam do lekarki po badaniu genetycznym, ale jakoś mi szybko minął ten czas oczekiwania i głęboko wierzyłam, że nic złego się nie będzie działo do tego czasu. Który masz teraz tydzień?
Luxi no pewnie, Ty się nawet na nią nie patrz. Ona ma typowe zachowanie starej panny i sama sobie szkodzi. A Twój ukochany próbował z nią rozmawiać? I jak tam u Ciebie w pracy? Wiedzą już o ciąży? Masz w planach L4?
Ja też dopiero poszłam do lekarki po badaniu genetycznym, ale jakoś mi szybko minął ten czas oczekiwania i głęboko wierzyłam, że nic złego się nie będzie działo do tego czasu. Który masz teraz tydzień?
Luxi no pewnie, Ty się nawet na nią nie patrz. Ona ma typowe zachowanie starej panny i sama sobie szkodzi. A Twój ukochany próbował z nią rozmawiać? I jak tam u Ciebie w pracy? Wiedzą już o ciąży? Masz w planach L4?
w pracy od samego poczatku wiedza, pracuje u brata wiec musza widziec, bratowa zaraz jak dzwonilam, ze test pozytywny to mu powiedziala a on na to biedne dziecko, zacaluje je a co do szwagierki to Tomek niw wytrzymal niedawno i jej wyrzygal wszystko, mowi jak ty sie zachowujesz? bratu rodzonemu dziecka zazdroscisz? masz zaczac traktowa Paule z szacunkiem a nie fochy a ta tylko mu odp yhm...rece opadaja, my z nia nie gadamy, nie odzywamy sie do niejKruczyca i widzisz jeden będzie miał podejście, a drugi znowu stosunek olewczy. Przykro mi, że na sam początek trafiłaś na takiego bałwana, grunt, że teraz jesteś pod dobrą opieką
Kruczyca
Adiika dziś 7t5d na genetyczne ide w ostatni tydzień lipca. Doktorem dał mi namiar na jakąś dobrą babkę że wszystkimi certyfikatami na te badania genetyczne, usg itp. Będę dzwonić za tydzień dwa żeby się umówić
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
adiika
To masz w pracy teraz pozycje uprzywilejowana Brat z żoną widać, że cieszą się ciążą razem z Tobą To naprawdę jest ważne, dla mnie np. wsparcie siostry jest istotne. Jak dzwoni i się pyta to mi miło się robi, bo ja mam wrażenie, że wchodzę ludziom na głowę ze swoją ciążą i sama od siebie niedużo mówię jak się spotykamy czy rozmawiamy przez tel.
Tomek dobrze zrobił Ale jej się już nie da zmienić, albo pójdzie po rozum do głowy i zacznie się dogadywać z Wami albo niech nie okazuje tych negatywnych emocji, bo to się odbija na Was. Może jak wyszliscie wczoraj z gosciny, to tesciowa dała jej bardziej do wiwatu i następnym razem będzie potulna Ale i tak wątpię
Gosia ja miałam tak jak Ty te ważne usg u specjalisty To za ok 5 tyg. ta wizyta? Trochę długo bez wizyty u swojego ale ja np. mając polowkowe w marcu nie poszłam już do mojej ginki. Wcześniej byłam u niej 22.02 a potem dopiero 20 kwietnia. Więc podobna sytuacja
Tomek dobrze zrobił Ale jej się już nie da zmienić, albo pójdzie po rozum do głowy i zacznie się dogadywać z Wami albo niech nie okazuje tych negatywnych emocji, bo to się odbija na Was. Może jak wyszliscie wczoraj z gosciny, to tesciowa dała jej bardziej do wiwatu i następnym razem będzie potulna Ale i tak wątpię
Gosia ja miałam tak jak Ty te ważne usg u specjalisty To za ok 5 tyg. ta wizyta? Trochę długo bez wizyty u swojego ale ja np. mając polowkowe w marcu nie poszłam już do mojej ginki. Wcześniej byłam u niej 22.02 a potem dopiero 20 kwietnia. Więc podobna sytuacja
Kruczyca
Nie wiem czy wytrzymam więc pójdę pewnie tego 12go a pozniej po prenetalnych. Robilyscie lub macie zamiar robić test pappa czy samo usg?To masz w pracy teraz pozycje uprzywilejowana Brat z żoną widać, że cieszą się ciążą razem z Tobą To naprawdę jest ważne, dla mnie np. wsparcie siostry jest istotne. Jak dzwoni i się pyta to mi miło się robi, bo ja mam wrażenie, że wchodzę ludziom na głowę ze swoją ciążą i sama od siebie niedużo mówię jak się spotykamy czy rozmawiamy przez tel.
Tomek dobrze zrobił Ale jej się już nie da zmienić, albo pójdzie po rozum do głowy i zacznie się dogadywać z Wami albo niech nie okazuje tych negatywnych emocji, bo to się odbija na Was. Może jak wyszliscie wczoraj z gosciny, to tesciowa dała jej bardziej do wiwatu i następnym razem będzie potulna Ale i tak wątpię[emoji14]
no w pracy wcale tak wesolo nie mam,ale to temat rzeka, juz sie polepszylo...co do E. no to coz nie bede na sile walczyc o jej szacunek do nas i dziecka, ktore nosze, ona sie podobno matki wystraszyla, po ponoc tesciowa sie tal darla, ze myslala, ze ją zabijeTo masz w pracy teraz pozycje uprzywilejowana Brat z żoną widać, że cieszą się ciążą razem z Tobą To naprawdę jest ważne, dla mnie np. wsparcie siostry jest istotne. Jak dzwoni i się pyta to mi miło się robi, bo ja mam wrażenie, że wchodzę ludziom na głowę ze swoją ciążą i sama od siebie niedużo mówię jak się spotykamy czy rozmawiamy przez tel.
nie robie pappa, tylko samo usgNie wiem czy wytrzymam więc pójdę pewnie tego 12go a pozniej po prenetalnych. Robilyscie lub macie zamiar robić test pappa czy samo usg?
adiika
Gosia jeśli mialabyś się stresować to jasne, że idź Na pewno zawsze lżej na serduchu U męża w rodzinie kuzynka ma Zespół Downa, ale przeziernosc wyszła u mnie ok i nie robilam testu pappa, chociaż tamta upewniala sie z 2 razy, ze na pewno nie chce. Potem miałam do odbioru FMF z wyliczeniami. Moim zdaniem nie opłaca się robić testu pappa, jak już to nifty. Ale ten koszt...
Uuu Paula to chociaż widać, że matki się boi Nie mów tylko, że w pracy ktoś Ci dokuczal albo, że każą Ci się nadwyrezac lub zrezygnować na czas ciąży.
Uuu Paula to chociaż widać, że matki się boi Nie mów tylko, że w pracy ktoś Ci dokuczal albo, że każą Ci się nadwyrezac lub zrezygnować na czas ciąży.
reklama
poszlo o to, ze chcialam dzien wolny a bratowa do mnie, ze nie ma opcji...ze kto mnie wtedy zastapi, no i klienci niektorzy przesadzajaGosia jeśli mialabyś się stresować to jasne, że idź Na pewno zawsze lżej na serduchu U męża w rodzinie kuzynka ma Zespół Downa, ale przeziernosc wyszła u mnie ok i nie robilam testu pappa, chociaż tamta upewniala sie z 2 razy, ze na pewno nie chce. Potem miałam do odbioru FMF z wyliczeniami. Moim zdaniem nie opłaca się robić testu pappa, jak już to nifty. Ale ten koszt...