jak synus?Ewelinko pieknie wygladasz!
Luxi u Ciebie tez juz ladnie widac
Kasiu wierze, ze obejdzie sie bez medycyny i zobaczysz swoje piekne 2 krechy☺
Madzia Sylwia a jak Wasze brzusie ?
Gosiu jak sie czujesz?
Adiika co u Ciebie?
reklama
ciesz sie, bo ja umieram i marze o grudniu pod BogiemWg nie czuje się ciazowo. Tzn jakieś pojedyncze objawy ledwo wyczuwalne tak to nic zupełnie. Nie wiem czy to dobrze czy źle
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca
Fanka BB :)
Hehe no ale coś mogłabym czućciesz sie, bo ja umieram i marze o grudniu pod Bogiem
a cycki tez nie bola?
Kruczyca
Nie. Coś tam czuje ale nigdy mnie nie bolały nawet przy okresie. Tylko to podbrzusze czuje, głowa pobolewa i lekkie jakieś mulenie chwilowe,ale zganiam na pogodę wszystko nawet jak coś czuję. Nie wczuwam się też zbytnio jakoś. Boję się przywiazac do tego stanua cycki tez nie bola?
nie boj sie, zobacz ja takiego stresa mialam a tu juz 14 tydzienNie. Coś tam czuje ale nigdy mnie nie bolały nawet przy okresie. Tylko to podbrzusze czuje, głowa pobolewa i lekkie jakieś mulenie chwilowe,ale zganiam na pogodę wszystko nawet jak coś czuję. Nie wczuwam się też zbytnio jakoś. Boję się przywiazac do tego stanu
Kruczyca
No jak będę w 14 tygodniu to się nie będę bałanie boj sie, zobacz ja takiego stresa mialam a tu juz 14 tydzien
poczatki sa najgorsze, wiem po sobie, jak na kazde usg jechalam ze scisnietym gardlem
Kruczyca
reklama
Cassiah
A u mnie wlasnie dni plodne takze dzialamy Aczkolwiek tylko szybkie numerki bo na nic nie mamy czasu ostatnimi czasy bo sezon idzie. Takze sprzatanie kwater dla gosci, przygotowywanie fastfoodu ktory otwieramy 1.07, tlumaczenia, korepetycje, regularna praca i jeszcze opieka nad babcia ktora mieszka na gorze w naszym domu. Uff... Juz sie nie moge doczekac 1.09[emoji14]A wy jakie plany na wakacje?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom