reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Heej kobiety :-))

U nas wszystko dobrze pomalu ogarniamy pokoik do małego , ciuszki juz w szafce poukladane , coraz wiecej przyborow tez mamy i tylko czekam az Ł pomaluje pokoj ! I mozna by bylo wjezdzac z lozeczkiem .. jedyne co to musze spakowac torbe do ktorej za duzoo nic nie mam :-D
Dzisiaj zauwazylam ze pomalu odchodzi mi czop sluuzowy i troche spanikowalam ale poczytalam ze jezeli nie jest zabarwiony krwia tylko przezroczysty to nie ma co panikowac i tak moze trwac do kilku tygodni..i bardziej mokrawo tam w srodku juz coraz mniej mam tego bialego sluzu ktory to bywa w dniach nieplodnych .. ale sam fakt ze to juz coraz blizej niz dalej mnie troszke przeraza i chcialabym aby wszystko bylo juz gotowe ale coz :-))
Maly na ostatniej wizycie wazyl 2053g i starszy o tydzien .. juz mu ciasnawo i ciezko bylo zobaczyc buziulke jest tak ulozony do wyjscia :-)) tylko te kochane srytki co tak kapia mamusie widac , juz nie moge sie doczekac kiedy je zacaluje :-)
Fakt faktem jest coraz ciezej , plecy daja znac jak zrobie za duzo niz moge , skora na brzuchu boli bardzo ..mam mega ochote na owoce czeresnie , truskawki ale nie mam juz tyle sil by po nie jezdzic w aucie za kierownica niewygodnie :-D
Teraz ma byc upalny tyydzien mam nadzieje ze dam rade wyciagnac Ł nad wode :-)
Dzis juz nawet pomylam okna haha co bym mogla moze nie zdarzyc :-D

Wizyte mam 29 czerwca mam nadzieje ze dotrwam do niej i dowiem sie czegos wiecej :-)

Kasiu tak czytalam wasze starsze wpisy bo dawno mnie nie bylo i na praawde kobieto musisz wyluzowac.. ja wiem ze latwo mowic , pisac bo przeciez dobrze wiem jak ja fiksowalam .. ale na chwile zapomnialam o tym by zajsc , zajelismy sie ogarnianiem wesela i pach mega niespodzianka .. sama sie blokujesz kobietko biedna a to nic dobrego nie robi na organizm ..a pomoc medyczna nie jest taka wow
Moja szwagierka jest po 3inseminacjach ..teraz miala ostatnia i dostala @ i daja sobie spokoj bo ile mozna a staraja sie moze z 5-6lat ..na in vitro nie maja juz sily ani checi , powiedzieli co bedzie to bedzie i tyle .. bo ich znajomi zdecydowali sie na in vitro i cisza ...
Wiec na prawde dla wlasnego dobra choc troszke postaraj sie troche odetchnac bo nie pomagasz sobie w zaden sposob tym ze po seksie juz myslisz czy plemniki doszly , zdzialaly cos.. czasem dobrze sie napic , ja tak czasem mialam i po stosunku zasypialam od razu a nie myslalam czy cos sie juz tam dzieje czy nie..

Kochane piekne te wasze okruszki na usg niech rosna silne i zdrowe !! :-)
Luxi super brzunio :-)

Moj tak prezentuje sie w 34tc! ❤
Synus mamusi

Załączniki

• 20160615_115859.jpg
    20160615_115859.jpg
    294,3 KB · Wyświetleń: 68
Heej kobiety :-))

U nas wszystko dobrze pomalu ogarniamy pokoik do małego , ciuszki juz w szafce poukladane , coraz wiecej przyborow tez mamy i tylko czekam az Ł pomaluje pokoj ! I mozna by bylo wjezdzac z lozeczkiem .. jedyne co to musze spakowac torbe do ktorej za duzoo nic nie mam :-D
Dzisiaj zauwazylam ze pomalu odchodzi mi czop sluuzowy i troche spanikowalam ale poczytalam ze jezeli nie jest zabarwiony krwia tylko przezroczysty to nie ma co panikowac i tak moze trwac do kilku tygodni..i bardziej mokrawo tam w srodku juz coraz mniej mam tego bialego sluzu ktory to bywa w dniach nieplodnych .. ale sam fakt ze to juz coraz blizej niz dalej mnie troszke przeraza i chcialabym aby wszystko bylo juz gotowe ale coz :-))
Maly na ostatniej wizycie wazyl 2053g i starszy o tydzien .. juz mu ciasnawo i ciezko bylo zobaczyc buziulke jest tak ulozony do wyjscia :-)) tylko te kochane srytki co tak kapia mamusie widac , juz nie moge sie doczekac kiedy je zacaluje :-)
Fakt faktem jest coraz ciezej , plecy daja znac jak zrobie za duzo niz moge , skora na brzuchu boli bardzo ..mam mega ochote na owoce czeresnie , truskawki ale nie mam juz tyle sil by po nie jezdzic w aucie za kierownica niewygodnie :-D
Teraz ma byc upalny tyydzien mam nadzieje ze dam rade wyciagnac Ł nad wode :-)
Dzis juz nawet pomylam okna haha co bym mogla moze nie zdarzyc :-D

Wizyte mam 29 czerwca mam nadzieje ze dotrwam do niej i dowiem sie czegos wiecej :-)

Kasiu tak czytalam wasze starsze wpisy bo dawno mnie nie bylo i na praawde kobieto musisz wyluzowac.. ja wiem ze latwo mowic , pisac bo przeciez dobrze wiem jak ja fiksowalam .. ale na chwile zapomnialam o tym by zajsc , zajelismy sie ogarnianiem wesela i pach mega niespodzianka .. sama sie blokujesz kobietko biedna a to nic dobrego nie robi na organizm ..a pomoc medyczna nie jest taka wow
Moja szwagierka jest po 3inseminacjach ..teraz miala ostatnia i dostala @ i daja sobie spokoj bo ile mozna a staraja sie moze z 5-6lat ..na in vitro nie maja juz sily ani checi , powiedzieli co bedzie to bedzie i tyle .. bo ich znajomi zdecydowali sie na in vitro i cisza ...
Wiec na prawde dla wlasnego dobra choc troszke postaraj sie troche odetchnac bo nie pomagasz sobie w zaden sposob tym ze po seksie juz myslisz czy plemniki doszly , zdzialaly cos.. czasem dobrze sie napic , ja tak czasem mialam i po stosunku zasypialam od razu a nie myslalam czy cos sie juz tam dzieje czy nie..

Kochane piekne te wasze okruszki na usg niech rosna silne i zdrowe !! :-)
Luxi super brzunio :-)

Moj tak prezentuje sie w 34tc! ❤
Synus mamusi
Boziu jaka piekna pileczka!!!!!! jak to szybko leci!!!!! niedlugo sie rozpakujesz :)

Wiem Ewelinka ze nawet medycyna mi nie zagwarantuje tego ze kiedykolwiek bede nama :( Ale staram sie myslec pozytywnie, jednak w wiekszosci przypadkow invitro pomaga. Ja nawet jestem w stanie skorzystac z pomocy surogatki jesli juz nic innego nie pomoze. A szkoda ze Twoja szwagierke tak zdemotywowala ta inseminacja i nie chce na invitro, bo tych dwoch rzeczy nie mozna porownywac - in vitro to duzo bardziej sukcesywny srodek leczenia niz inseminacja. Takze o wiele wieksze szanse na dzidzie sa z invitro. No ale kazdy ma swoja granice sily do walki. Ja juz nauczona obserwacjami wiem ze majac wszystkie wyniki badan dobre, jesli do 2 lat nie bedzie ciazy to nie ma co sie ludzic ze sama przyjdzie, trzeba bedzie skorzystac z pomocy wyzszej medycyny.

A Twoj brzunio jest swietny zgrabniocho! :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ewelinko pieknie wygladasz!
Luxi u Ciebie tez juz ladnie widac :)
Kasiu wierze, ze obejdzie sie bez medycyny i zobaczysz swoje piekne 2 krechy☺
Madzia Sylwia a jak Wasze brzusie ?
Gosiu jak sie czujesz?
Adiika co u Ciebie?

reklama
Ewelinko pieknie wygladasz!
Luxi u Ciebie tez juz ladnie widac :)
Kasiu wierze, ze obejdzie sie bez medycyny i zobaczysz swoje piekne 2 krechy[emoji5]
Madzia Sylwia a jak Wasze brzusue ?
Gosiu jak sie czujesz?
Wg nie czuje się ciazowo. Tzn jakieś pojedyncze objawy ledwo wyczuwalne tak to nic zupełnie. Nie wiem czy to dobrze czy źle

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry