♥♥♥♥♥ i Ty sie doczekasz takiego brzusia :*Luxi piekny brzunio i dziekuje za fluidki Ty to kochana jestes dziewczyna naprawde :* [emoji173]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
Czasem beznadziejnie, czasem jakbym wg w ciazy nie była. Tak nie mam jednoznacznych objawów mówiących że to ciąża się odzywa no może procz pobolewania w podbrzuszu, ale też nie jest to codzienne.a Ty jak sie czujesz?
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
mdlosci nie masz?Czasem beznadziejnie, czasem jakbym wg w ciazy nie była. Tak nie mam jednoznacznych objawów mówiących że to ciąża się odzywa no może procz pobolewania w podbrzuszu, ale też nie jest to codzienne.
Kruczyca
Nie. Czasem coś mnie zmuli, miałam 2 dni takie gorsze że coś mocniej czulam a tak to niemdlosci nie masz?
wiesz co Goska? nienawidze Cie za to dobre samopczucie ja naprawde mam dni, ze nie daje rady, bo tak zdychamNie. Czasem coś mnie zmuli, miałam 2 dni takie gorsze że coś mocniej czulam a tak to nie
Kruczyca
Możemy się zamienićwiesz co Goska? nienawidze Cie za to dobre samopczucie ja naprawde mam dni, ze nie daje rady, bo tak zdycham
daaawaj
dzieki, jak sie czujesz?Luxi piekny brzusio
reklama
wporzadku mialam kryzys z bolami w plecach bo przypomniala mi sie dciaza z oliwka ale przeszlo na szczescie a tak to bylam wczoraj na dniach gminy u kuzynki na zenku wybawilam sie ze hej a dzis ktg i nic lazimy dalej ;pdzieki, jak sie czujesz?