a pewnie, jeszcze troszke i mloda sie urodzi, ale to zlecialoOd razu lzej na sercu i psychicznie lepiej sie czuje
reklama
Narazie czekamy bo do terminu jak widzisz a moze znowu przenosze hehe zobaczymy co bedzie dalej. Bo wszystko pozamykane i wysoko ale juz tak bliskoooa pewnie, jeszcze troszke i mloda sie urodzi, ale to zlecialo
juz masz blizej niz dalej a ja az do grudnia heheNarazie czekamy bo do terminu jak widzisz a moze znowu przenosze hehe zobaczymy co bedzie dalej. Bo wszystko pozamykane i wysoko ale juz tak bliskooo
No do grudnia jeszcze troszke ale zobaczysz jak szybko miniejuz masz blizej niz dalej a ja az do grudnia hehe
no za dwa dni wejde w 12 tydzienNo do grudnia jeszcze troszke ale zobaczysz jak szybko minie
No widzisz a dopiero testa robilasno za dwa dni wejde w 12 tydzien
no leci tak szybko, zaczynam powoli myslec zeby latem zaczac juz cos kupowacNo widzisz a dopiero testa robilas
Najlepiej juz cos miec niz na ostatnia chwile kupowac .no leci tak szybko, zaczynam powoli myslec zeby latem zaczac juz cos kupowac
wozek i lozeczko chce kupic we wrzesniu lub koniec sierpnia, wanne, bujak, fotelik maxi-cosi, hustwake i przewijak da mi bratowa i jesli bede miec corcie to da mi kilkanascie ogromnych workow ubranNajlepiej juz cos miec niz na ostatnia chwile kupowac .
reklama
No to super ze jakas pomoc od rodziny jest ja sama musialam wszystko kupic .wozek i lozeczko chce kupic we wrzesniu lub koniec sierpnia, wanne, bujak, fotelik maxi-cosi, hustwake i przewijak da mi bratowa i jesli bede miec corcie to da mi kilkanascie ogromnych workow ubran