Pieknie wygladalasHej kobietyy :-))
W koncu mam czas by cos naskrobac ..po weselu odpoczywalismy w Chłapowie-Wladyslawowie byloo mega zimno :-) dopiero od wczoraj mam wiecej czasu :-)
Slub tak piekny szybko minal ..tak sie wybawilam ze w szoku bylam ze nic mi nie bylo , nigdy na zadnym weselu sie tak nie wybawilam jak na swoim synus grzeczny w brzuszku dopiero dwa dni po weselu dal mocniej o sobie znac hy hy chyba tez odsypial
Jutro mamy plenerowa sesje
A ogolnie jest dobrze mamy 32tc ..i nic ogarnietego dla malego , masakra przeraza mnie to hy hy ale Ł zwyczajnie nie ma czasu cale dnie w pracy a ja juz nie moge tyle dzwigac co wczesniej jesli chodzi o zakupy , brzunio robi swoje..
Zajadamy sie arbuzami i truskawkami , pijemy duzooo wody i niczego wiecej nam nie potrzeba z wykatkiem czegos czekoladowego
Na +9kg i waga sie waha bo czasem spadnie a czasem stoi ale to przez te upalyy ..zwyczajnie nie chce sie jesc a jak juz cos zjem to zoladek szybko sie zapycha i przez te upaly zaczelo mnie mdlic mega slaba sie czuje i taka ospala.. skurcze w nogach sa tak bolesne i budza w srodku nocy ale coz masa robi swoje na razie nie puchne moze dlatego ze pije bardzooo duzo wody :-)
Synus ruchliwy , czasem bardzo leniwy ale swoje juz potrafi :-)
Gratulacje dla nowej mamusi :-) nie ma co sie przejmowac ja w tym tyg tez nic jeszcze nie mialam na usg
/macie zdjecia przed kosciolem i z nad morza :-)
Ja dzis bylam na usg mala wazy 3850g na szczescie przekrecila sie glowkowo.