reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej kobietyy :-))

W koncu mam czas by cos naskrobac ..po weselu odpoczywalismy w Chłapowie-Wladyslawowie byloo mega zimno :-D :-) dopiero od wczoraj mam wiecej czasu :-)

Slub tak piekny szybko minal ..tak sie wybawilam ze w szoku bylam ze nic mi nie bylo , nigdy na zadnym weselu sie tak nie wybawilam jak na swoim :-D synus grzeczny w brzuszku dopiero dwa dni po weselu dal mocniej o sobie znac hy hy chyba tez odsypial :-D
Jutro mamy plenerowa sesje

A ogolnie jest dobrze mamy 32tc ..i nic ogarnietego dla malego , masakra przeraza mnie to hy hy ale Ł zwyczajnie nie ma czasu cale dnie w pracy a ja juz nie moge tyle dzwigac co wczesniej jesli chodzi o zakupy , brzunio robi swoje..

Zajadamy sie arbuzami i truskawkami , pijemy duzooo wody i niczego wiecej nam nie potrzeba z wykatkiem czegos czekoladowego :-D
Na +9kg i waga sie waha bo czasem spadnie a czasem stoi ale to przez te upalyy ..zwyczajnie nie chce sie jesc a jak juz cos zjem to zoladek szybko sie zapycha i przez te upaly zaczelo mnie mdlic mega slaba sie czuje i taka ospala.. skurcze w nogach sa tak bolesne i budza w srodku nocy ale coz masa robi swoje :-D na razie nie puchne moze dlatego ze pije bardzooo duzo wody :-)
Synus ruchliwy , czasem bardzo leniwy ale swoje juz potrafi :-)

Gratulacje dla nowej mamusi :-) nie ma co sie przejmowac ja w tym tyg tez nic jeszcze nie mialam na usg

/macie zdjecia przed kosciolem i z nad morza :-)
Pieknie wygladalas :)
Ja dzis bylam na usg mala wazy 3850g na szczescie przekrecila sie glowkowo.

reklama
Nimessa jest bladzioch :)
Ewelinko wygladaliscie pięknie!
Gosiu wszystko jest dobrze :), troszkę za szybko poszlas do lekarza, zobaczysz, ze bedzie ok ! Mi przy pierwszym tez nie bylo nic widać i kazała przyjsc za 2 tygodnie.
Kasiu super, ze wszystko ok i trzymam.kciuki !
Sylwia cieszę sie, ze maleństwo sie obróciło :)
Duzo.zdrowka dla wszystkich ciężarówek : )

reklama
Do góry