wiesz ja jej o nic nie prosilam, sama zaproponowałaNo to super ze jakas pomoc od rodziny jest ja sama musialam wszystko kupic .
reklama
To super naprawde zazdroszczewiesz ja jej o nic nie prosilam, sama zaproponowała
bratowa akurat mam fajna,w przeciwieństwie do szwagierkiTo super naprawde zazdroszcze
Najwazniejsze bo tamta juz kojarze z postow to naprawde wspolczuje ;/bratowa akurat mam fajna,w przeciwieństwie do szwagierki
nadal z nami nie gada, ale co ja mam zrobic by zaczela? chyba nic nie da sier zrobicNajwazniejsze bo tamta juz kojarze z postow to naprawde wspolczuje ;/
Jak nie gada to nic na sile poprostu oni nie chca tego ja mam kuzynke gdzie mnie objechala od jakich tylko pijaczke chciala sie godzic i i jej to wyrzygalismy a ona zaczela sie rzucac itp nawet mnie po nogach skopala chora psychicznie alkoholiczka ktora ma 3 dziecinadal z nami nie gada, ale co ja mam zrobic by zaczela? chyba nic nie da sier zrobic
Od ludzi napozyczala pieniedzy i nie umie oddac az wstyd sie do niej przyznac mieszka z rodzicami i z mezem bierze zasilki razem wszyscy maja z 8 tys pensji a w domu syf stary dom zamiast wyremontowac to wali sie a dlugow od hu....a
o jaa, ale kobieta, ale alkohol to z ludzmi robi, znam takich ludzi, sa bardzo agresywni, mnie boli to, ze ona teraz nie przyjezdza do nas, nie gada z nami, a jak urodze to zacznie przyjezdzac a ja jej wtedy drzwi pokaze...i powiem co o niej mysle, chocby polowa Tomka rodziny miala mie zlinczowac za to, juz wojna byla, ze na chrzestna jej nie chcemy i ze wybralismy inna osobe, bo jak to siostry nie brac? a ja sie pytam, siostry, ktora z nami nie gada? ktora nas olewa i jak ma byc chrzestna dziecka ktore ma gdzies i nie moze na mnie i na moj brzuch patrzec?
czysta piekna prawda tez bym tak zrobila nie wolno tak robic innym ludziom wrrr............o jaa, ale kobieta, ale alkohol to z ludzmi robi, znam takich ludzi, sa bardzo agresywni, mnie boli to, ze ona teraz nie przyjezdza do nas, nie gada z nami, a jak urodze to zacznie przyjezdzac a ja jej wtedy drzwi pokaze...i powiem co o niej mysle, chocby polowa Tomka rodziny miala mie zlinczowac za to, juz wojna byla, ze na chrzestna jej nie chcemy i ze wybralismy inna osobe, bo jak to siostry nie brac? a ja sie pytam, siostry, ktora z nami nie gada? ktora nas olewa i jak ma byc chrzestna dziecka ktore ma gdzies i nie moze na mnie i na moj brzuch patrzec?
reklama
ona o wszystko jest zazdrosna, nawet o firanki czy meble, ciaza to juz bylo dla niej za wieleczysta piekna prawda tez bym tak zrobila nie wolno tak robic innym ludziom wrrr............