reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
nadal z nami nie gada, ale co ja mam zrobic by zaczela? chyba nic nie da sier zrobic
Jak nie gada to nic na sile poprostu oni nie chca tego ja mam kuzynke gdzie mnie objechala od jakich tylko pijaczke chciala sie godzic i i jej to wyrzygalismy a ona zaczela sie rzucac itp nawet mnie po nogach skopala chora psychicznie alkoholiczka ktora ma 3 dzieci

Od ludzi napozyczala pieniedzy i nie umie oddac az wstyd sie do niej przyznac mieszka z rodzicami i z mezem bierze zasilki razem wszyscy maja z 8 tys pensji a w domu syf stary dom zamiast wyremontowac to wali sie a dlugow od hu....a

o jaa, ale kobieta, ale alkohol to z ludzmi robi, znam takich ludzi, sa bardzo agresywni, mnie boli to, ze ona teraz nie przyjezdza do nas, nie gada z nami, a jak urodze to zacznie przyjezdzac a ja jej wtedy drzwi pokaze...i powiem co o niej mysle, chocby polowa Tomka rodziny miala mie zlinczowac za to, juz wojna byla, ze na chrzestna jej nie chcemy i ze wybralismy inna osobe, bo jak to siostry nie brac? a ja sie pytam, siostry, ktora z nami nie gada? ktora nas olewa i jak ma byc chrzestna dziecka ktore ma gdzies i nie moze na mnie i na moj brzuch patrzec?

o jaa, ale kobieta, ale alkohol to z ludzmi robi, znam takich ludzi, sa bardzo agresywni, mnie boli to, ze ona teraz nie przyjezdza do nas, nie gada z nami, a jak urodze to zacznie przyjezdzac a ja jej wtedy drzwi pokaze...i powiem co o niej mysle, chocby polowa Tomka rodziny miala mie zlinczowac za to, juz wojna byla, ze na chrzestna jej nie chcemy i ze wybralismy inna osobe, bo jak to siostry nie brac? a ja sie pytam, siostry, ktora z nami nie gada? ktora nas olewa i jak ma byc chrzestna dziecka ktore ma gdzies i nie moze na mnie i na moj brzuch patrzec?
czysta piekna prawda tez bym tak zrobila nie wolno tak robic innym ludziom wrrr............

reklama
Do góry