reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
hehehehe to niech se zwierze kupi i sie nim zajmie a jak cos nie pasi to niech spada jak mozna byc o co kolwiek zazdrosnym a tym bardziej o dziecko !!!
ona nie zazdrosci dziecka bo ma juz corke, ona mi zazdrosci, ze bede miec noworodka...chora baba, przeciez nie zrobilam se dziecka by miec dzidzie tylko by miec dziecko!!!!! ale ona kazdej zazdrosci, polowa Tomka rodziny jest w ciazy blizej porodu lub dalej i ja to boli i zle sie o nich wyraza, np mowi wiesz, ze ta i tamta jest w ciazy, ku*wa bachorow sie zachcialo! szok jak ona moze tak mowic?

ona nie zazdrosci dziecka bo ma juz corke, ona mi zazdrosci, ze bede miec noworodka...chora baba, przeciez nie zrobilam se dziecka by miec dzidzie tylko by miec dziecko!!!!! ale ona kazdej zazdrosci, polowa Tomka rodziny jest w ciazy blizej porodu lub dalej i ja to boli i zle sie o nich wyraza, np mowi wiesz, ze ta i tamta jest w ciazy, ku*wa bachorow sie zachcialo! szok jak ona moze tak mowic?
masakraaa szok

wczoraj z Tomkiem gadalismy, ze ona ma depresje, bo z domu wychodzic nie chce, na dziecko ma wyje*ane, idzie do pracy, wraca i idzie spac, nawet jej facte jej wojne zrobil, bo wydarl sie, ze ona nigdzie nie chce isc, ze tylko dom no i mamusi sie boi (mojej tesciowej)
no wychodzilo by ze ma depresji ale kto wie.

ona duzo przezyla, nie bede tu pisac wszystkiego, ale min. facet ja zostawil jak zaszla w ciaze, musiala isc do pracy gdy mloda miala 2-3 miechy, w domu halas ciagle i w pracy stresy i gdzies cos w niej peklo
no moglo cos w niej peknac bo sama mam lekka depresje i nerwice lekowa przez prace i moja Pania kierownik.

reklama
Do góry