hehehehe to niech se zwierze kupi i sie nim zajmie a jak cos nie pasi to niech spada jak mozna byc o co kolwiek zazdrosnym a tym bardziej o dziecko !!!ona o wszystko jest zazdrosna, nawet o firanki czy meble, ciaza to juz bylo dla niej za wiele
reklama
ona nie zazdrosci dziecka bo ma juz corke, ona mi zazdrosci, ze bede miec noworodka...chora baba, przeciez nie zrobilam se dziecka by miec dzidzie tylko by miec dziecko!!!!! ale ona kazdej zazdrosci, polowa Tomka rodziny jest w ciazy blizej porodu lub dalej i ja to boli i zle sie o nich wyraza, np mowi wiesz, ze ta i tamta jest w ciazy, ku*wa bachorow sie zachcialo! szok jak ona moze tak mowic?hehehehe to niech se zwierze kupi i sie nim zajmie a jak cos nie pasi to niech spada jak mozna byc o co kolwiek zazdrosnym a tym bardziej o dziecko !!!
masakraaa szokona nie zazdrosci dziecka bo ma juz corke, ona mi zazdrosci, ze bede miec noworodka...chora baba, przeciez nie zrobilam se dziecka by miec dzidzie tylko by miec dziecko!!!!! ale ona kazdej zazdrosci, polowa Tomka rodziny jest w ciazy blizej porodu lub dalej i ja to boli i zle sie o nich wyraza, np mowi wiesz, ze ta i tamta jest w ciazy, ku*wa bachorow sie zachcialo! szok jak ona moze tak mowic?
wczoraj z Tomkiem gadalismy, ze ona ma depresje, bo z domu wychodzic nie chce, na dziecko ma wyje*ane, idzie do pracy, wraca i idzie spac, nawet jej facte jej wojne zrobil, bo wydarl sie, ze ona nigdzie nie chce isc, ze tylko dom no i mamusi sie boi (mojej tesciowej)masakraaa szok
no wychodzilo by ze ma depresji ale kto wie.wczoraj z Tomkiem gadalismy, ze ona ma depresje, bo z domu wychodzic nie chce, na dziecko ma wyje*ane, idzie do pracy, wraca i idzie spac, nawet jej facte jej wojne zrobil, bo wydarl sie, ze ona nigdzie nie chce isc, ze tylko dom no i mamusi sie boi (mojej tesciowej)
ewidentnie cos nie gra jak moiw, ze ma ochote skoczyc z dachu bo ma dosc swojego zyciano wychodzilo by ze ma depresji ale kto wie.
Ja bym ja zabrała do lekarza bo naprawdę coś tu nie gra.ewidentnie cos nie gra jak moiw, ze ma ochote skoczyc z dachu bo ma dosc swojego zycia
ona duzo przezyla, nie bede tu pisac wszystkiego, ale min. facet ja zostawil jak zaszla w ciaze, musiala isc do pracy gdy mloda miala 2-3 miechy, w domu halas ciagle i w pracy stresy i gdzies cos w niej pekloJa bym ja zabrała do lekarza bo naprawdę coś tu nie gra.
no moglo cos w niej peknac bo sama mam lekka depresje i nerwice lekowa przez prace i moja Pania kierownik.ona duzo przezyla, nie bede tu pisac wszystkiego, ale min. facet ja zostawil jak zaszla w ciaze, musiala isc do pracy gdy mloda miala 2-3 miechy, w domu halas ciagle i w pracy stresy i gdzies cos w niej peklo
reklama
w pracy sie boi wszystkich, teraz sie okazalo (wiem od Tomka), ze ma ospe druga w zyciu i ciekawe czy na l4 pojdzie cielokno moglo cos w niej peknac bo sama mam lekka depresje i nerwice lekowa przez prace i moja Pania kierownik.