jedynie mezowi ale teraz spi po nocceo matko, a udaje sie jakos nad nimi panowac?
reklama
wiesz to tez taki wiek jest, ze bojki i krzyki, a potrafia przyjsc i sie przytulic do siebie nawzajem?jedynie mezowi ale teraz spi po nocce
na szczescie tak no i potrafia tez sie czasami na wzajem bronic ale wiadomo wiek zazdrosc itpwiesz to tez taki wiek jest, ze bojki i krzyki, a potrafia przyjsc i sie przytulic do siebie nawzajem?
beda starsze to sie ogarnana szczescie tak no i potrafia tez sie czasami na wzajem bronic ale wiadomo wiek zazdrosc itp
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Witam serdecznie
Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początku wraz z mężem staramy się o drugie dziecko, od początku tego roku z marnym rezultatem myślałam,że z drugim będzie znacznie szybciej, łatwiej a tu nic z tych rzeczy... ja już zaczynam wariowac, ciągle kupuje testy A na nich tylko krecha tyle się naczytalam o niepłodności wtórnej,że sama zwatpilam. Miesiączke miałam 7.05 A moje cykle są ok 29 dniowe. W 24 dniu cyklu poczułam się okropnie tzn ból głowy ale taki rozległy, mroczki przed oczami i w ogóle tak jakoś źle. Muszę dodać, że dzień wcześniej próbowałam oddać krew ale odjechalam i w podobny sposób się wczoraj czułam. Nie wytrzymałam i zrobiłam jakies30. w min temu test i Właśnie... ja już wszędzie dopatrze się dwóch kresek. Są dwie czy jest jedna? Nie chce budzić męża bo on i tak już uważa, że zglupilalam z tymi testami (żeby wiedział, że większość zrobiłam za jego plecami ) pomocy Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d5533c3de2a83.jpg Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e6c16b71b6d78.jpg
Ja widze druga bladziuchna :-) :-)
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hej kobietyy :-))
W koncu mam czas by cos naskrobac ..po weselu odpoczywalismy w Chłapowie-Wladyslawowie byloo mega zimno :-) dopiero od wczoraj mam wiecej czasu :-)
Slub tak piekny szybko minal ..tak sie wybawilam ze w szoku bylam ze nic mi nie bylo , nigdy na zadnym weselu sie tak nie wybawilam jak na swoim synus grzeczny w brzuszku dopiero dwa dni po weselu dal mocniej o sobie znac hy hy chyba tez odsypial
Jutro mamy plenerowa sesje
A ogolnie jest dobrze mamy 32tc ..i nic ogarnietego dla malego , masakra przeraza mnie to hy hy ale Ł zwyczajnie nie ma czasu cale dnie w pracy a ja juz nie moge tyle dzwigac co wczesniej jesli chodzi o zakupy , brzunio robi swoje..
Zajadamy sie arbuzami i truskawkami , pijemy duzooo wody i niczego wiecej nam nie potrzeba z wykatkiem czegos czekoladowego
Na +9kg i waga sie waha bo czasem spadnie a czasem stoi ale to przez te upalyy ..zwyczajnie nie chce sie jesc a jak juz cos zjem to zoladek szybko sie zapycha i przez te upaly zaczelo mnie mdlic mega slaba sie czuje i taka ospala.. skurcze w nogach sa tak bolesne i budza w srodku nocy ale coz masa robi swoje na razie nie puchne moze dlatego ze pije bardzooo duzo wody :-)
Synus ruchliwy , czasem bardzo leniwy ale swoje juz potrafi :-)
Gratulacje dla nowej mamusi :-) nie ma co sie przejmowac ja w tym tyg tez nic jeszcze nie mialam na usg
/macie zdjecia przed kosciolem i z nad morza :-)
W koncu mam czas by cos naskrobac ..po weselu odpoczywalismy w Chłapowie-Wladyslawowie byloo mega zimno :-) dopiero od wczoraj mam wiecej czasu :-)
Slub tak piekny szybko minal ..tak sie wybawilam ze w szoku bylam ze nic mi nie bylo , nigdy na zadnym weselu sie tak nie wybawilam jak na swoim synus grzeczny w brzuszku dopiero dwa dni po weselu dal mocniej o sobie znac hy hy chyba tez odsypial
A ogolnie jest dobrze mamy 32tc ..i nic ogarnietego dla malego , masakra przeraza mnie to hy hy ale Ł zwyczajnie nie ma czasu cale dnie w pracy a ja juz nie moge tyle dzwigac co wczesniej jesli chodzi o zakupy , brzunio robi swoje..
Zajadamy sie arbuzami i truskawkami , pijemy duzooo wody i niczego wiecej nam nie potrzeba z wykatkiem czegos czekoladowego
Na +9kg i waga sie waha bo czasem spadnie a czasem stoi ale to przez te upalyy ..zwyczajnie nie chce sie jesc a jak juz cos zjem to zoladek szybko sie zapycha i przez te upaly zaczelo mnie mdlic mega slaba sie czuje i taka ospala.. skurcze w nogach sa tak bolesne i budza w srodku nocy ale coz masa robi swoje na razie nie puchne moze dlatego ze pije bardzooo duzo wody :-)
Gratulacje dla nowej mamusi :-) nie ma co sie przejmowac ja w tym tyg tez nic jeszcze nie mialam na usg
Załączniki
wygladasz cudownie!!!! az milo sie patrzy, sukienka slubna piekna, cudowna!!! super, ze tak rosniesz, zobacz niedawno sie dwiema kreskami chwalilas a tu juz koncowka jak to leci!Hej kobietyy :-))
madziolina_p
Fanka BB :)
Ewelka super wygladaliscie! My tez bylismy w Chlapowie ale to ubieglego czwartku i bylo goraco.
Brzuszka w sukni nie widac, albo takie zdjecie. Gratulacje oczywiscie!
Ja tez mam 32 tydz wiec razem idziemy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Brzuszka w sukni nie widac, albo takie zdjecie. Gratulacje oczywiscie!
Ja tez mam 32 tydz wiec razem idziemy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca
Ewela super gratuluję jeszcze raz w sukni wg nie widać ciazy, a tak sie kiedyś zapieralas że nie weźmiesz ślubu w ciazy ha pięknie wygladacie. Rosnijcie zdrowo i byle do porodu, później też pod górkę ale we trójkę
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cassiah
Ewelinka pieknoto ty Gratulacje z calego serca! [emoji173] Zgadzam sie z Gosia, w ogole ciazy nie widac
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom