reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Witam serdecznie :)
Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początku:) wraz z mężem staramy się o drugie dziecko, od początku tego roku z marnym rezultatem :(myślałam,że z drugim będzie znacznie szybciej, łatwiej a tu nic z tych rzeczy... ja już zaczynam wariowac, ciągle kupuje testy A na nich tylko krecha :( tyle się naczytalam o niepłodności wtórnej,że sama zwatpilam. Miesiączke miałam 7.05 A moje cykle są ok 29 dniowe. W 24 dniu cyklu poczułam się okropnie tzn ból głowy ale taki rozległy, mroczki przed oczami i w ogóle tak jakoś źle. Muszę dodać, że dzień wcześniej próbowałam oddać krew ale odjechalam:( i w podobny sposób się wczoraj czułam. Nie wytrzymałam i zrobiłam jakies30. w min temu test i Właśnie... ja już wszędzie dopatrze się dwóch kresek. Są dwie czy jest jedna? Nie chce budzić męża bo on i tak już uważa, że zglupilalam z tymi testami (żeby wiedział, że większość zrobiłam za jego plecami ) pomocy :(Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d5533c3de2a83.jpg Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e6c16b71b6d78.jpg

Ja widze druga bladziuchna :-) :-)

Hej kobietyy :-))

W koncu mam czas by cos naskrobac ..po weselu odpoczywalismy w Chłapowie-Wladyslawowie byloo mega zimno :-D :-) dopiero od wczoraj mam wiecej czasu :-)

Slub tak piekny szybko minal ..tak sie wybawilam ze w szoku bylam ze nic mi nie bylo , nigdy na zadnym weselu sie tak nie wybawilam jak na swoim :-D synus grzeczny w brzuszku dopiero dwa dni po weselu dal mocniej o sobie znac hy hy chyba tez odsypial :-D
Jutro mamy plenerowa sesje

A ogolnie jest dobrze mamy 32tc ..i nic ogarnietego dla malego , masakra przeraza mnie to hy hy ale Ł zwyczajnie nie ma czasu cale dnie w pracy a ja juz nie moge tyle dzwigac co wczesniej jesli chodzi o zakupy , brzunio robi swoje..

Zajadamy sie arbuzami i truskawkami , pijemy duzooo wody i niczego wiecej nam nie potrzeba z wykatkiem czegos czekoladowego :-D
Na +9kg i waga sie waha bo czasem spadnie a czasem stoi ale to przez te upalyy ..zwyczajnie nie chce sie jesc a jak juz cos zjem to zoladek szybko sie zapycha i przez te upaly zaczelo mnie mdlic mega slaba sie czuje i taka ospala.. skurcze w nogach sa tak bolesne i budza w srodku nocy ale coz masa robi swoje :-D na razie nie puchne moze dlatego ze pije bardzooo duzo wody :-)
Synus ruchliwy , czasem bardzo leniwy ale swoje juz potrafi :-)

Gratulacje dla nowej mamusi :-) nie ma co sie przejmowac ja w tym tyg tez nic jeszcze nie mialam na usg

/macie zdjecia przed kosciolem i z nad morza :-)

Załączniki

• DSC_0124.JPG
    DSC_0124.JPG
    734,5 KB · Wyświetleń: 74
  • 13323392_248233615533565_3373526513022923418_o.jpg
    13323392_248233615533565_3373526513022923418_o.jpg
    231,1 KB · Wyświetleń: 62
Hej kobietyy :-))

W koncu mam czas by cos naskrobac ..po weselu odpoczywalismy w Chłapowie-Wladyslawowie byloo mega zimno :-D :-) dopiero od wczoraj mam wiecej czasu :-)

Slub tak piekny szybko minal ..tak sie wybawilam ze w szoku bylam ze nic mi nie bylo , nigdy na zadnym weselu sie tak nie wybawilam jak na swoim :-D synus grzeczny w brzuszku dopiero dwa dni po weselu dal mocniej o sobie znac hy hy chyba tez odsypial :-D
Jutro mamy plenerowa sesje

A ogolnie jest dobrze mamy 32tc ..i nic ogarnietego dla malego , masakra przeraza mnie to hy hy ale Ł zwyczajnie nie ma czasu cale dnie w pracy a ja juz nie moge tyle dzwigac co wczesniej jesli chodzi o zakupy , brzunio robi swoje..

Zajadamy sie arbuzami i truskawkami , pijemy duzooo wody i niczego wiecej nam nie potrzeba z wykatkiem czegos czekoladowego :-D
Na +9kg i waga sie waha bo czasem spadnie a czasem stoi ale to przez te upalyy ..zwyczajnie nie chce sie jesc a jak juz cos zjem to zoladek szybko sie zapycha i przez te upaly zaczelo mnie mdlic mega slaba sie czuje i taka ospala.. skurcze w nogach sa tak bolesne i budza w srodku nocy ale coz masa robi swoje :-D na razie nie puchne moze dlatego ze pije bardzooo duzo wody :-)
Synus ruchliwy , czasem bardzo leniwy ale swoje juz potrafi :-)

Gratulacje dla nowej mamusi :-) nie ma co sie przejmowac ja w tym tyg tez nic jeszcze nie mialam na usg

/macie zdjecia przed kosciolem i z nad morza :-)
wygladasz cudownie!!!! az milo sie patrzy, sukienka slubna piekna, cudowna!!! super, ze tak rosniesz, zobacz niedawno sie dwiema kreskami chwalilas a tu juz koncowka jak to leci!

Ewela super :) gratuluję jeszcze raz :) w sukni wg nie widać ciazy, a tak sie kiedyś zapieralas że nie weźmiesz ślubu w ciazy ha :) pięknie wygladacie. Rosnijcie zdrowo i byle do porodu, później też pod górkę ale we trójkę :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry