reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Witam serdecznie :)
Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początku:) wraz z mężem staramy się o drugie dziecko, od początku tego roku z marnym rezultatem :(myślałam,że z drugim będzie znacznie szybciej, łatwiej a tu nic z tych rzeczy... ja już zaczynam wariowac, ciągle kupuje testy A na nich tylko krecha :( tyle się naczytalam o niepłodności wtórnej,że sama zwatpilam. Miesiączke miałam 7.05 A moje cykle są ok 29 dniowe. W 24 dniu cyklu poczułam się okropnie tzn ból głowy ale taki rozległy, mroczki przed oczami i w ogóle tak jakoś źle. Muszę dodać, że dzień wcześniej próbowałam oddać krew ale odjechalam:( i w podobny sposób się wczoraj czułam. Nie wytrzymałam i zrobiłam jakies30. w min temu test i Właśnie... ja już wszędzie dopatrze się dwóch kresek. Są dwie czy jest jedna? Nie chce budzić męża bo on i tak już uważa, że zglupilalam z tymi testami (żeby wiedział, że większość zrobiłam za jego plecami ) pomocy :(Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d5533c3de2a83.jpg Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e6c16b71b6d78.jpg

Ja widze druga bladziuchna :-) :-)

Hej kobietyy :-))

W koncu mam czas by cos naskrobac ..po weselu odpoczywalismy w Chłapowie-Wladyslawowie byloo mega zimno :-D :-) dopiero od wczoraj mam wiecej czasu :-)

Slub tak piekny szybko minal ..tak sie wybawilam ze w szoku bylam ze nic mi nie bylo , nigdy na zadnym weselu sie tak nie wybawilam jak na swoim :-D synus grzeczny w brzuszku dopiero dwa dni po weselu dal mocniej o sobie znac hy hy chyba tez odsypial :-D
Jutro mamy plenerowa sesje

A ogolnie jest dobrze mamy 32tc ..i nic ogarnietego dla malego , masakra przeraza mnie to hy hy ale Ł zwyczajnie nie ma czasu cale dnie w pracy a ja juz nie moge tyle dzwigac co wczesniej jesli chodzi o zakupy , brzunio robi swoje..

Zajadamy sie arbuzami i truskawkami , pijemy duzooo wody i niczego wiecej nam nie potrzeba z wykatkiem czegos czekoladowego :-D
Na +9kg i waga sie waha bo czasem spadnie a czasem stoi ale to przez te upalyy ..zwyczajnie nie chce sie jesc a jak juz cos zjem to zoladek szybko sie zapycha i przez te upaly zaczelo mnie mdlic mega slaba sie czuje i taka ospala.. skurcze w nogach sa tak bolesne i budza w srodku nocy ale coz masa robi swoje :-D na razie nie puchne moze dlatego ze pije bardzooo duzo wody :-)
Synus ruchliwy , czasem bardzo leniwy ale swoje juz potrafi :-)

Gratulacje dla nowej mamusi :-) nie ma co sie przejmowac ja w tym tyg tez nic jeszcze nie mialam na usg

/macie zdjecia przed kosciolem i z nad morza :-)

Załączniki

• DSC_0124.JPG
    DSC_0124.JPG
    734,5 KB · Wyświetleń: 76
  • 13323392_248233615533565_3373526513022923418_o.jpg
    13323392_248233615533565_3373526513022923418_o.jpg
    231,1 KB · Wyświetleń: 64
Hej kobietyy :-))

W koncu mam czas by cos naskrobac ..po weselu odpoczywalismy w Chłapowie-Wladyslawowie byloo mega zimno :-D :-) dopiero od wczoraj mam wiecej czasu :-)

Slub tak piekny szybko minal ..tak sie wybawilam ze w szoku bylam ze nic mi nie bylo , nigdy na zadnym weselu sie tak nie wybawilam jak na swoim :-D synus grzeczny w brzuszku dopiero dwa dni po weselu dal mocniej o sobie znac hy hy chyba tez odsypial :-D
Jutro mamy plenerowa sesje

A ogolnie jest dobrze mamy 32tc ..i nic ogarnietego dla malego , masakra przeraza mnie to hy hy ale Ł zwyczajnie nie ma czasu cale dnie w pracy a ja juz nie moge tyle dzwigac co wczesniej jesli chodzi o zakupy , brzunio robi swoje..

Zajadamy sie arbuzami i truskawkami , pijemy duzooo wody i niczego wiecej nam nie potrzeba z wykatkiem czegos czekoladowego :-D
Na +9kg i waga sie waha bo czasem spadnie a czasem stoi ale to przez te upalyy ..zwyczajnie nie chce sie jesc a jak juz cos zjem to zoladek szybko sie zapycha i przez te upaly zaczelo mnie mdlic mega slaba sie czuje i taka ospala.. skurcze w nogach sa tak bolesne i budza w srodku nocy ale coz masa robi swoje :-D na razie nie puchne moze dlatego ze pije bardzooo duzo wody :-)
Synus ruchliwy , czasem bardzo leniwy ale swoje juz potrafi :-)

Gratulacje dla nowej mamusi :-) nie ma co sie przejmowac ja w tym tyg tez nic jeszcze nie mialam na usg

/macie zdjecia przed kosciolem i z nad morza :-)
wygladasz cudownie!!!! az milo sie patrzy, sukienka slubna piekna, cudowna!!! super, ze tak rosniesz, zobacz niedawno sie dwiema kreskami chwalilas a tu juz koncowka jak to leci!

Ewela super :) gratuluję jeszcze raz :) w sukni wg nie widać ciazy, a tak sie kiedyś zapieralas że nie weźmiesz ślubu w ciazy ha :) pięknie wygladacie. Rosnijcie zdrowo i byle do porodu, później też pod górkę ale we trójkę :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry