szukam ale ciezko sie gdzie kolwiek dodzwonic badz konczy im sie umowa z nfz a porod posladkowy wg mojego ordynatora jest bezpieczny i mam glupot nie opowiadacmoze poszukaj innego szpitala co? przeciez naturalny prood Cie porozrywa! i mlodej sie moze cos stac...co za osly!
reklama
nie jest!!!!! kuzwa co za lekarz! slow mi brakuje!szukam ale ciezko sie gdzie kolwiek dodzwonic badz konczy im sie umowa z nfz a porod posladkowy wg mojego ordynatora jest bezpieczny i mam glupot nie opowiadac
niestety a moj maz zaczyna im wierzyc ze moge rodzic sn ale zaczelam mu opiwadac co i jak moze sie stac to troszke zmienia zdanie.nie jest!!!!! kuzwa co za lekarz! slow mi brakuje!
ja naprawde poszukalabym innego szpitala, bo balabym sieniestety a moj maz zaczyna im wierzyc ze moge rodzic sn ale zaczelam mu opiwadac co i jak moze sie stac to troszke zmienia zdanie.
umowilam sie do lodzi na rozmowe wkoncu sie gdzies dodzwonilam i za tydzien mam wizyte na 12:40ja naprawde poszukalabym innego szpitala, bo balabym sie
moze tam Ci zrobia cc a jak tam starsze dzieci?umowilam sie do lodzi na rozmowe wkoncu sie gdzies dodzwonilam i za tydzien mam wizyte na 12:40
Kruczyca
Fanka BB :)
Poki co wszystko mi opadlo mimo że byłam świadoma że może nic nie będzie widać. No cóż będzie co będzie... Zobaczymy za dwa tyg czy coś będzie widać.. Pójdę sobie w piątek na bete i za tydzień żeby zobaczyć czy dalej rośnie. Póki co objawów chyba nie mam bo zganiam na pogodę że taka rozmemlana jestem. Czasem tylko coś zakluje i tyle.
Kasia oby się teraz szybciutko udało
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
o matko, a udaje sie jakos nad nimi panowac?oni maja sie za dobrze bija sie krzycza masakra !!!
reklama
bedzie dobrze, wedlug mnie musi byc wyzsza betka by bylo cos widac, nic sie nie martw na zapas bo Ci nakopie!Poki co wszystko mi opadlo mimo że byłam świadoma że może nic nie będzie widać. No cóż będzie co będzie... Zobaczymy za dwa tyg czy coś będzie widać.. Pójdę sobie w piątek na bete i za tydzień żeby zobaczyć czy dalej rośnie. Póki co objawów chyba nie mam bo zganiam na pogodę że taka rozmemlana jestem. Czasem tylko coś zakluje i tyle.