reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Poki co wszystko mi opadlo mimo że byłam świadoma że może nic nie będzie widać. No cóż będzie co będzie... Zobaczymy za dwa tyg czy coś będzie widać.. Pójdę sobie w piątek na bete i za tydzień żeby zobaczyć czy dalej rośnie. Póki co objawów chyba nie mam bo zganiam na pogodę że taka rozmemlana jestem. Czasem tylko coś zakluje i tyle.
Kasia oby się teraz szybciutko udało :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poki co wszystko mi opadlo mimo że byłam świadoma że może nic nie będzie widać. No cóż będzie co będzie... Zobaczymy za dwa tyg czy coś będzie widać.. Pójdę sobie w piątek na bete i za tydzień żeby zobaczyć czy dalej rośnie. Póki co objawów chyba nie mam bo zganiam na pogodę że taka rozmemlana jestem. Czasem tylko coś zakluje i tyle.
Kasia oby się teraz szybciutko udało :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
bedzie dobrze, wedlug mnie musi byc wyzsza betka by bylo cos widac, nic sie nie martw na zapas bo Ci nakopie!

Do góry