reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Witam serdecznie :)
Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początku:) wraz z mężem staramy się o drugie dziecko, od początku tego roku z marnym rezultatem :(myślałam,że z drugim będzie znacznie szybciej, łatwiej a tu nic z tych rzeczy... ja już zaczynam wariowac, ciągle kupuje testy A na nich tylko krecha :( tyle się naczytalam o niepłodności wtórnej,że sama zwatpilam. Miesiączke miałam 7.05 A moje cykle są ok 29 dniowe. W 24 dniu cyklu poczułam się okropnie tzn ból głowy ale taki rozległy, mroczki przed oczami i w ogóle tak jakoś źle. Muszę dodać, że dzień wcześniej próbowałam oddać krew ale odjechalam:( i w podobny sposób się wczoraj czułam. Nie wytrzymałam i zrobiłam jakies30. w min temu test i Właśnie... ja już wszędzie dopatrze się dwóch kresek. Są dwie czy jest jedna? Nie chce budzić męża bo on i tak już uważa, że zglupilalam z tymi testami (żeby wiedział, że większość zrobiłam za jego plecami ) pomocy :(Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d5533c3de2a83.jpg Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e6c16b71b6d78.jpg

Gosiu cierpliwosci :)

Ja Odebralam wynik, napisane tylko ze jajowody drozne i ze kontrast przeszedl do jamy brzusznej z obu stron. Probowalam zlapac lekarza ale byl na operacji. W czerwcu jest na urlopie wiec nastepna wizyte mam dopiero na poczatku lipca i dopiero wtedy zapisze mnie na usuwanie polipa... Ale moze i lepiej bo w sumie chcialam te pierwsze 1-2 cykle po droznosci starac sie pelna para bo podobno najwieksze szanse sa. A w cyklu z histeroskopia musialabym znowu pauze zrobic. Takze chyba czerwcowy i lipcowy cykl poswiecimy na intensywne staranka a sierpniowy znowu pauza i usuwanie polipa. W ogole to nie ma tego zlego ze ten cykl odpuscilam bo slyszalam ze macica jest naswietlona tym rentgenem jeszcze przez kilka dni i to nie jest zdrowe dla potencjalnego dziecka. Lepiej odczekac cykl :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Odebralam wynik, napisane tylko ze jajowody drozne i ze kontrast przeszedl do jamy brzusznej z obu stron. Probowalam zlapac lekarza ale byl na operacji. W czerwcu jest na urlopie wiec nastepna wizyte mam dopiero na poczatku lipca i dopiero wtedy zapisze mnie na usuwanie polipa... Ale moze i lepiej bo w sumie chcialam te pierwsze 1-2 cykle po droznosci starac sie pelna para bo podobno najwieksze szanse sa. A w cyklu z histeroskopia musialabym znowu pauze zrobic. Takze chyba czerwcowy i lipcowy cykl poswiecimy na intensywne staranka a sierpniowy znowu pauza i usuwanie polipa. W ogole to nie ma tego zlego ze ten cykl odpuscilam bo slyszalam ze macica jest naswietlona tym rentgenem jeszcze przez kilka dni i to nie jest zdrowe dla potencjalnego dziecka. Lepiej odczekac cykl :)

wazne, ze zabieg sie udal, polipa tez szybko usuna, no i trzymam kciuki za staranka!

Super ze zabieg sie udal teraz napewno bedzie dobrze.
A ja mam dola ulozenie malej podluzne miednicowe a oni kaza mi rodzic sn bo zwierzeta tak rodza np krowy to ja tez tak moge rodzic bo to nie esjt wcale niebezpieczne cc zrobia jesli mala bedzie wieksza niz 4,3 kg jesli zdaza zrobic usg no i jesli by cos sie zlego dzialo pozniej przy porodzie barany ...

reklama
Super ze zabieg sie udal teraz napewno bedzie dobrze.
A ja mam dola ulozenie malej podluzne miednicowe a oni kaza mi rodzic sn bo zwierzeta tak rodza np krowy to ja tez tak moge rodzic bo to nie esjt wcale niebezpieczne cc zrobia jesli mala bedzie wieksza niz 4,3 kg jesli zdaza zrobic usg no i jesli by cos sie zlego dzialo pozniej przy porodzie barany ...
moze poszukaj innego szpitala co? przeciez naturalny prood Cie porozrywa! i mlodej sie moze cos stac...co za osly!

Do góry