reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Piekna beta!
Bylismy we Wladyslawowie 4 dni a potem na dzialce 3 dni, pogoda piekna, mlody sie wylatal i teraz znowu go tzreba przestawic do normalnosci.
Zejdzie Wam dziewczyny szybko ten czas. Teraz u nas najgodzej bo do porodu mamy niecale 2 mce a juz jak slonice sie czujemu hehe

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Adiika ja 5 min po Tobie ;)
Mam wyniki :)
1464607657-1d1mld.jpeg
1464607664-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
super przyrost!

Gosia super przyrost :) Ooo też masz tak późno ;) Już bym chciała być po :p

No to fajnie Magda :) Wypoczeliscie porządnie :) Do Wladka mam dalej i najczęściej jeżdżę do Stegny i Krynicy Morskiej, bo mam ok. godzinę jazdy :)

Masz rację, bo mnie z brzuchem już ciężko jest i zapominam się, że on taki duży, czasem w drzwiach go przytre, albo o krzesło jak się mijam i przechodzę ;)

Zyje :) Doszlam juz do siebie ;) Ale bolaloooo az przeklinalam na polski [emoji23] Ale to chyba przez glupiego jasia bo czlowiek na wiecej sobie pozwala ;) Ale ten bol kontrastu to chwilowy jest, z 5 sekund doslownie, taki bol jak na okres tylko 100 razy silniejszy. Ale do przezycia. W sumie to bardziej nieprzyjemne bylo wkladanie narzedzi i 2 zastrzyki w szyjke macicy :( <br />Generalnie kontrast pieknie przeszedl, ale szczegolow nie znam bo bylam troche otumaniona, a poza tym maszyna RTG szumiala a oni gadali miedzy soba i mam dostac jutro opis calego badania i wyniku. Nie wiem czy one byly zapchane i kontrast je rozerwal czy byly drozne od poczatku. Nawet nie wiem czy to mozna sprawdzic. Jutro sie dowiem.

Gosiu super przyrost! :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry