reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Piekna beta!
Bylismy we Wladyslawowie 4 dni a potem na dzialce 3 dni, pogoda piekna, mlody sie wylatal i teraz znowu go tzreba przestawic do normalnosci.
Zejdzie Wam dziewczyny szybko ten czas. Teraz u nas najgodzej bo do porodu mamy niecale 2 mce a juz jak slonice sie czujemu hehe

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Adiika ja 5 min po Tobie ;)
Mam wyniki :)
1464607657-1d1mld.jpeg
1464607664-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
super przyrost!

Gosia super przyrost :) Ooo też masz tak późno ;) Już bym chciała być po :p

No to fajnie Magda :) Wypoczeliscie porządnie :) Do Wladka mam dalej i najczęściej jeżdżę do Stegny i Krynicy Morskiej, bo mam ok. godzinę jazdy :)

Masz rację, bo mnie z brzuchem już ciężko jest i zapominam się, że on taki duży, czasem w drzwiach go przytre, albo o krzesło jak się mijam i przechodzę ;)

Zyje :) Doszlam juz do siebie ;) Ale bolaloooo az przeklinalam na polski [emoji23] Ale to chyba przez glupiego jasia bo czlowiek na wiecej sobie pozwala ;) Ale ten bol kontrastu to chwilowy jest, z 5 sekund doslownie, taki bol jak na okres tylko 100 razy silniejszy. Ale do przezycia. W sumie to bardziej nieprzyjemne bylo wkladanie narzedzi i 2 zastrzyki w szyjke macicy :( <br />Generalnie kontrast pieknie przeszedl, ale szczegolow nie znam bo bylam troche otumaniona, a poza tym maszyna RTG szumiala a oni gadali miedzy soba i mam dostac jutro opis calego badania i wyniku. Nie wiem czy one byly zapchane i kontrast je rozerwal czy byly drozne od poczatku. Nawet nie wiem czy to mozna sprawdzic. Jutro sie dowiem.

Gosiu super przyrost! :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry