reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej! :)

Gosiu super wieści :) Mówiłam, że jak stres związany z weselem z Was zejdzie to ciąża murowana ;) Beta rośnie, będzie dobrze, ja dalej mam takie obawy, że jak nie czuję dziecka, to na pewno coś złego się stało.. Ale to na każdym etapie ciąży mi towarzyszy. Po prostu już od teraz się martwimy o nasze dzieciątka i już przez całe życie tak będzie ;)

Luxi dasz radę z mdłościami :) Ale szybko już leci u Ciebie, to już 11 tydzień ^^

Kasiu trzymałam kciuki, mam nadzieję, że bardzo nie bolało, odpoczywaj :*

Ja po kolejnym weselisku :) Dobrze, że sobie pokój wzięliśmy, bo bym nie wytrzymała i godzinkę sobie pospałam ;) W domu byłam o 5:30. Cud, że mi nogi nie puchną, ale zaczęłam 8 miesiąc i myślę, że powoli wszystko będzie mnie dopadać. We wtorek zrobiłam zakupy i najważniejsze, że mam już wózek i łóżeczko :D Czeka nas jeszcze malowanie pokoju dla małego.

Mam ochotę na zimnego arbuza :D

Hej, wrocilismy z wyjazdu nad morze i dzialke i sobie odpoczelam... Ale czas wrocic do rzeczywistosci. Upal u nas ze ledwo zyje a musze porozpakowywac wszystko, poprac i ogarnac mieszkanie. Ja tez zaczelam 8 miesiac, Mloda sie rusza czesto, juz mi ciezko anjeszcze troche ptzede mna

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo Magda, a gdzie byłaś? :) Pogoda Wam dopisała :) No ja też czuję mojego dość często, ale po nocy jak się obudzę na plecach, to zaraz włącza mi się, że mógł się np. niedotlenić.

Gosiu doczekasz się go za trochę ;) I ja też dziś wizytuje, ale dopiero o 19:40.

Adiika ja 5 min po Tobie ;)
Mam wyniki :)
1464607657-1d1mld.jpeg
1464607664-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry