reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Luxi a ja dziś przy gotowaniu młodych ziemniaków zaliczyłam pierwsze poważniejsze mdlosci. Walczylam sama ze sobą ;) pomógł obiad oczywiście bez ziemniakow i moje ogórki z musztarda i herbata z cytryna. Ogólnie jakoś tak od dwóch tyg mam smaka na mocne i kwaśne smaki. ;) i zaczęły pobolewa piersi. Jutro lecę na bete żeby mieć pogląd przed wizytą a wieczorkiem lecę do giną

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luxi a ja dziś przy gotowaniu młodych ziemniaków zaliczyłam pierwsze poważniejsze mdlosci. Walczylam sama ze sobą ;) pomógł obiad oczywiście bez ziemniakow i moje ogórki z musztarda i herbata z cytryna. Ogólnie jakoś tak od dwóch tyg mam smaka na mocne i kwaśne smaki. ;) i zaczęły pobolewa piersi. Jutro lecę na bete żeby mieć pogląd przed wizytą a wieczorkiem lecę do giną

mdlosci dobry znak, zycze by trwaly, ale bys dala rade, u mnie 11 tydzien a mdlosci mam nadal bardzo silne

Pewnie ze tak. Przynajmniej masz pewność że jest dobrze. Ja to mam takie wahania bo nawet jak coś czuję to się zastanawiam czy to z powodu ciazy czy np upał albo coś zjadlam a może coś złego się dzieje dlatego jajnik kluje. Ale wmawiam sobie ze jest dobrze. Ze każda ciąża inna i tylko mózg pamięta o tamtym niepowodzeniu a ta ciąża rozwija się tak jak ma się rozwijac. Paranoja normalnie

Pewnie ze tak. Przynajmniej masz pewność że jest dobrze. Ja to mam takie wahania bo nawet jak coś czuję to się zastanawiam czy to z powodu ciazy czy np upał albo coś zjadlam a może coś złego się dzieje dlatego jajnik kluje. Ale wmawiam sobie ze jest dobrze. Ze każda ciąża inna i tylko mózg pamięta o tamtym niepowodzeniu a ta ciąża rozwija się tak jak ma się rozwijac. Paranoja normalnie

oj mnie na poczatku bardzo mocno klul jajnik, az chodzic nie moglam, lekarka mowila, ze to normalne, wiem, ze sie boisz, ja tez sie boje

Luxi ale mi narobilas smaku tymi ogoreczkami malosolnymi[emoji14]Zabilabym teraz za nie :) U nas nie ma i nawet nie ma takich malych ogorkow zeby samemu ukisic :(

Gosiu kciuki za bete :) Bedzie dobrze :)

Ja jutro o 10 mam hsg. Boje sie :( Trzymajcie kciuki zebym nie przeklinala tam na stole albo zebym lekarza nie kopnela ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Luxi ale mi narobilas smaku tymi ogoreczkami malosolnymi[emoji14]Zabilabym teraz za nie :) U nas nie ma i nawet nie ma takich malych ogorkow zeby samemu ukisic :(

Gosiu kciuki za bete :) Bedzie dobrze :)

Ja jutro o 10 mam hsg. Boje sie :( Trzymajcie kciuki zebym nie przeklinala tam na stole albo zebym lekarza nie kopnela ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki i oby sie po tym zabiegu w koncu udalo :) a ogoreczki pycha byly hihi, lodami je zagryzlam

reklama
Do góry